Mun nelkytveejuhlinta ei meinaa loppua ei sitten millään. Onneksi loppusuora häämöttää. Halusin lahjaksi kokemuksia, matkoja ja yhteistä aikaa perheen ja ystävien kanssa. Niitä olen saanut ja niistä olen niin onnellinen, että näillä muistoilla mennään iloisena ja onnellisena monta vuotta.
Tulimme perheen kanssa perjantaina Åreen. Tämä matka oli lahja mieheltä ja pojalta mulle. Ilman säätöä ja aikatauluveivauksia ei kuitenkaan onnistuttu pääsemään matkaan. Mulla piti olla keskiviikkona työmatka Tukholmaan ja meillä oli järjestelyt hoidettu siten että oltais lauantaina lennetty Tukholman kautta Östersundiin. Keskiviikon työsessio siirtyi perjantaille, niin säädettiinkin kokorahanedestä ja saimme itsemme jo perjantai-iltana Östersundin lentokentälle ja sieltä Åreen. Harmiksemme ruotsalaisten pääsiäisloman takia Åresta löytyi kaikista hotellivaraussaiteilta, airbnb:stä ja kavereilta kyseltynä vain yksi ainut majapaikka ihan riistohintaan. Sinne kuitenkin suuntasimme silmät ristissä myöhään perjantai-iltana. Ja toinen kokeneen matkaajan vinkki: kandeis varata lennot hyvissä ajoin niin säästäisi pitkän pennin… 

Boostamons Fjällgård (siis pe-la yön Åren ainut vapaa hotellihuone!) osoittautui ihan mahtavaksi: lumikissa haki meidät tieltä pilkkopimeässä Åren yössä ja kuljetti meidät laukkuinemme vuorenrinnettä ylös. 

   
 
Väsyneinä ja nälkäisinä hyökkäsimme Boostamoonsin ravintolaan. Eikä olla ehkä ikinä eläessäni syöty yhtä hyvää ruokaa! Poron innerlår oli taivaallista! Yön nukuimme pienessä tuvassa ja aamulla valloittamaan tunturia ja siirtyminen meidän alkuperäisen suunnitelman hotelliin. 

   
    
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s