Mä naureskelin vielä viime kesänä innokkaille suppailijoille ja ajattelin että toi ei todellakaan oo mun juttu. Tällaisena hitaasti lämpiävänä, enkä todellakaan minään early adaptorina, päättettiin lähteä kuitenkin testaamaan suppailua Helsingin Rivieralle, Töölöseen.  Helsinki SUP School sijaitsee Merikannontiellä ja sijainnin kannalta parasta on että tämä paikka on takuulla paras aloittelijoille ja lapsille, koska Toivo Kuulan poukamassa ei ole laivaliikennettä eikä kovia virtauksia.

 Helsinki SUP Schoolia pyörittää Christian, meksikolainen supersurffaari ja Suomen kovin ja paras suppaaja. Paikka tarjoaa joogaa ja fitness-tunteja laudoilla, me aloitettiin kevyellä melomisella ja ihasteltiin kun Christian teki lennokkaat burpeesit laudalla. Kahden yhdeksänvuotiaan tasapainoilu sujui mainiosti kunnes pojat innostuivat aloittamaan pommihypyt veteen. Hauskaa oli ja näin aiempana anti-suppaajana: oli hauskaa ja kannattaa kokeilla. Helsingin keskustan lähistöltä ei taida löytyä paikkaa jossa olis tarjolla näin hyvä ja turvallinen paikka treenata, joten suuntaa kesäpäivänä Helsingin Rivieralle Töölöseen.

EDIT: STOP PRESS! Ne otti yhteyttä vielä tuolta koululta nähtyään tän postauksen: mun lukijat saa vähän alennusta suppailusta:

– normitunti 20€ (yleensä 25€)

– ensikertalaisen tunti (kesto 90min) 25€ (yleensä 35€)

Mainitse Tanjan nimi kun purjehdit paikalle Töölön Rivieralle.

 Viereisessä, rehellisesti sanottuna reipaskätistä uudistumista kaipaavassa Restelin Surf Barissa voi nauttia after-SUP jätskit ja kahvit. Jos mä olisin Restelillä, niin käärisin hihat aika vikkelään ja nostaisin Mestaritallin ja siinä alempana olevan Surf Barin sellaiseen loistoon, jota nyt tarjoilee mm. Birgitta ja Mattolaituri. Eilen molemmat, upealla paikalla sijaitsevat ravintolat ammottivat tyhjyyttään. Enkä ihmettele, kun palvelu, sisustus, valikoima ja fiilis oli tuulahdus 70-luvulta.

  

4 thoughts on “Kivaa kesätekemistä – osa 3

  1. Ihanaa kun taas postailet blogiin! Itsellä on suppailu kokeilulistalla, mutta odottelen riittävän lämmintä ja aurinkoista päivää, niin voi olla että jää tänä kesänä vielä väliin 😉

  2. Kiva kuulla ja huomata että täällä on vielä joitain seuraajia mukana. Kiitos Ninni! Katsotaan millaisella frekvenssillä ja innolla saan blogattua, mua kun huvittaisi nostaa blogi uudelle tasolle, mutta se vaatisi panostuksia kuviin ja teksteihin ihan uudella tavalla. Musta keskinkertaista ei oo kiva tehdä eikä se oo lukijoillekaan kiva. Siksi, rimannosto mielessä! Tosta suppailusta, me oltiin eilen ja enimmäkseen oli pilvistä ja se on ehkä jopa kivempaa, ei tuu liian kuuma siinä laudalla. Kannattaa mennä! Puss.

    1. Mua kiinnostaisi sellainen enemmän työelämää valoittava teksti! Tyyliin “powerpoint hiiteen” oli kiinnostavaa luettavaa. Unohtamatta kuitenkaan kevyempää juttua. Ymmärrän, että tekstin tuottaminen tuntuu välillä raskaalta. Itse oon aloittanut bloggauksen moneen otteeseen – ja kyllästynyt parissa kuukaudessa. Lifestyle blogeja on yllin kyllin, miten olis sellainen naisjohtajablogi ;-)?

  3. Moi! Aivan mahtavaa, että oot taas postaillut, oot niin inspiroiva ja energisoiva supermimmi! Mua myös todella kiinnostais tuo naisjohtaja- ajatus, mut toisaalta ymmärrän että vapaa-aikaa ja työtä tuskin jaksat yhdistää.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s