Uusimmassa Gloriassa on juttu Kirsistä ja musta. Päästiin kertomaan Run for Goodista ja toivottavasti mahdollisimman moni Glorian lukija innostui jutun perusteella lähtemään toissaviikkoiseen Pääkaupunkijuoksuun.

En ole aiemmin ollut studiossa kuvattavana. Mut yllätti miten työlästä on leikkiä valokuvattavaa, ei ollut helppoa yrittää saada hyvää ilmettä ja asentoa jokaiseen kuvaan. Musta ei tulis kyllä mallia ikinä! Samoin taustatyö noiden muutaman erittäin onnistuneen kuvan takana oli melkoinen. Meikkaaja, taittaja, kuvaaja ja toimittaja tekivät töitä ja studiolla vierähti aikaa monta tuntia. Lopputuloksesta voi kyllä tällaisen työn jälkeen nauttia 😊

Meillä taitaa olla nyt Run for Goodin kautta vajaa puolet tavoitellusta 50.000 euron keräystavoitteesta kasassa. Ensi vuoden osalta neuvottelut juoksutapahtumien osalta ovat käynnissä, samoin yhteistyökumppanirintamalta odotamme jotain lisää.

Mulla omat juoksut nyt jääneet hieman liian vähäiselle, mutta olen priorisoinut elämässäni tässä Helsinki-Oslo- suhailun keskellä että kotona ollessani pyrin etten lähtisi viikonloppuaamuisin pois lenkille ja treenaamaan, vaan pyrkisin olemaan täysillä läsnä kotona. Ja toinen, mulle tärkeä prioriteetti, on onnistua uudessa duunissa ja saada tuloksia aikaan.

Tässä elämäntilanteessa sallin itselleni treenaamisen fiiliksen, aikataulujen ja huvituksen mukaan. Kolme, neljä treeniä yritän tehdä viikossa. Unelmaviikkoina käyn juoksemassa Oslossa sekä tiistaina että keskiviikkona. Välillä onnistun, välillä en. Silti just nyt tää tuntuu hyvältä.

Hauskaa tiistaita teille kaikille!

IMG_1962.JPG

IMG_1956.JPG

IMG_2365.JPG

IMG_1957.JPG

3 thoughts on “Hyvää työtä tyylillä

 1. Moikka,
  Olet huikea tyyppi! Monta rautaa tulessa, miten onnistutkaan?
  Olisi kiva lukea, sinun ajatuksia yrityskultuurista Norjassa. Fashion otsikon alle voisi olla businessfashion Norjassa, poikkeaako suomen business pukeutumisesta. Kiva olisi jos haluaisit jakaa vinkkejä, miten pakata kevyesti ja miten luoda toimiva vaatekaappi kahteen maahan. Ja jos vielä saa toivoa postausta, millainen on Tanjan työpäivä.
  Mukavaa työviikkoa, oletko muuten osallistumassa NBF:iin?

  Thänks kivasta blogista ja onnittelut hienosta saavutuksesta Run for Good-toiminnassa.
  C

 2. Todellakin, kannatetaan! Mulla oli tarkoitus juosta pääkaupunkijuoksulla kymppi mutta koko syksyn kestänyt flunssa esti. Mutta esimerkillistä hyväntekoa, inspiroivaa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s