Seuraavassa Gloriassa tulee pieni juttu Run for Goodista ja keulakuvina musta ja Kirsistä otettiin lehteen kuvia studiossa.

Sitä ennen kävin Stockmannin seitsemännessä kerroksessa Crystal Hair-kampaamossa laittamassa hiuksiin erikoispaljon säihkettä, kiiltoa ja helppohoitoisuutta. Sandra loihti mun hapsottavaan tukkaan pehmeyttä, sileyttä, hallittavuutta ja lupasi että föönaamiseen ei jatkossa menisi yhtä pitkään kuin normaalisti. Ja kaikki toimi! Oon ollut tosi tyytyväinen tähän Kérastase Discipline- hoitoon. Sen hinta riippuu hiusten pituudesta, mutta jotain 50€ paikkeilla maksoi mun hiusten laittaminen.

Hoito pysyy freesinä pidempään kun käyttää sarjan kotihoitotuotteita, mulla ne ainakin on auttanut.

Mulle tämä hoito tuli tutuksi, kun tapasin kesällä ystävääni joka oli tehnyt tämän Ranskassa eikä hänen hiukset ole ikinä olleet yhtä upeat, vaikka upeat ne on aina olleet. Joten jos kaipaat kesän jälkeen piristystä (ja hyvinvointiruisketta) hiuksille, kannattaa suunnata Crystal Hairiin Kérastase -hoitoon.

IMG_1306.JPG

IMG_1309.JPG

IMG_1317.JPG

IMG_1308.JPG

2 thoughts on “Tukka hyvin, kaikki hyvin

  1. Onko sulla ihan omat hiukset vai onko joukossa pidennyksiä? Ajattelin voiko tätä hoitoa tehdä jos on tuuhennosta oman tukan joukossa 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s