Meidän hyväntekeväisyysjuoksukonsepti jatkaa. Run for Good, joka me kehitettiin Kirsin kanssa tarttee lisää porukkaa juoksemaan ensi sunnuntaina Tyttöjen Kympille! Jos olet itse, tai tunnet (tai haluaisit tutustua) alle 28 vuotiaisiin juoksijatyttöihin, niin nyt olisi hyvä hetki vinkata ensi sunnuntain Run for Good-Tyttöjen Kympistä. Kiitos jos pystyt jakamaan sanaa eteenpäin.

Ilmoittautua voi vielä sunnuntaina. Maksaa 35€, josta 4€ per juoksija menee Lastensairaalalle.

Tänne ilmoittautumaan.

Run for Good on Juoksija-lehden kolumnistin, yhden pojan äidin Tanja Pihan ja olympiajuoksija, kolmen lapsen äidin Kirsi Valastin konseptoima hyväntekeväisyysjuoksukonsepti jolla keräämme usealla vuosittaisella juoksutapahtumalla rahaa Uudelle Lastensairaalalle. Hankkeen toinen juoksu juostaan yhden Suomen suurimman juoksutapahtuman yhteydessä, Naisten Kympin yhteydessä juostaan 25.5. Tyttöjen Kymppi josta Run for Good lahjoittaa neljä euroa per juoksija Lastensairaalalle. Lisääksi Run for Good kerää rahaa myymällä Zeropoint- kompressiosäärystimiä, joista 100% lahjoitetaan Lastensairaalalle.

Tuu tapaamaan meitä Run for Good- ständille ensi sunnuntaina ja osta meiltä Zeropointin lahjoittamat kompressiosäärystimet (näissä kaikki hoteimmat ja nopeimmat juoksijat ja crossfittaajat treenaa!). Kaikki myyntitulot lahjoitetaan 100% Lastensairaalalle. Ja Zeropointin kompressiot on ne ainoat oikeat. Puristaa just sieltä mistä pitääkin. Eikä muuten tartte olla välttämättä cashiä mukana, iZettle tukee Run for Goodia. Kannattaa muuten hommata itselleen ja pienemmälle firmalle oma iZettle, sillä saa kätevästi rahastettua vaikka myyntinsä kirppiksellä.

Siitä seuraava juoksumme on Vierumäellä juostava Pullukka Puolimaraton -tapahtuma joten pelkkä pääkaupunkiseudun juttu ei ole kyseessä. Syksyllä tulee lisää tapahtumia ja on mahtavaa huomata miten juokseminen ja hyväntekeminen yhdistää ihmisiä!
Run for Good ei pyri pelkästään keräämään rahaa passiivisesti hyvään tarkoitukseen, vaan meillä on tavoitteena saada ihmisiä liikkumaan ja pyrimme löytämään yhteistyökumppaneiksemme suomalaisia urheilun saralla toimivia startup-yrityksiä joiden markkinoinnissa Run for Good auttaa ja saamme siten moninkertaisesti hyvää suomalaiseen yhteiskuntaan. Run for Good aikoo kerätä 50.000 euroa Lastensairaalalle. Kasassa on nyt ensimmäisen tapahtuman jälkeen hieman alle 10.000 euroa.

20140518-211808.jpg

20140518-212019.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s