Mulle syttyi vieno kipinä triathlonia kohtaan, kun katsoin kovakuntoisia kavereita jotka oikealla Abu Dhabi Triathlonilla vetivät kevyen ja helpon oloisesti.

Koska meidän hotelli tarjosi lähes täydelliset olosuhteet rakentaa oma baby-triathlon, niin päätin antaa kolmen lajin kombolle mahdollisuuden. Kilpailun virallinen valvoja seurasi tilanteen kehittymistä ja ainoan osallistujan suoriutumista aitiopaikalta. Uin sammakkoa about 750 metriä, jonka jälkeen vaatteiden vaihto ja Shangri-Lan Chi-Health Clubille pyöräilemään 10 km ja päälle vielä 5 km juoksua. Tämä kokemus ja nämä matkat olivat ihan lastenleikkiä, joten jos tällaisia babymatkoja on jossain kisoissa tarjolla jonne voin tulla polkemaan mun vaaleanpunaisella pyörällä, niin oon valmis kokeilemaan.

20140321-192201.jpg

20140321-192422.jpg

20140321-192933.jpg

13 thoughts on “Abu Dhabi Invitational Baby Triathlon

 1. Vantar triathlon 7.6. Mukana myös sprintti; 750 m uintia, 20 km pyöräily ja 4 km juoksu. Ehkä se vaaleanpunainen pyörä pitäisi kuitenkin vaihtaa…..

 2. You go, lady!
  Lupasin itselleni ottaa työmatkapyöräilyn päivittäiseen ohjelmaan. Tämä talvikuvio vähän sekoitti suunnitelmat, mutta jos ens viikolla?
  Kiva kuulla, että hotelli ja loma olivat onnistuneet.

  1. Mä kanssa aamun juoksulenkillä katsoin että tilanne alkaa näyttämään siltä että ens viikolla ainakin kahtena päivänä poljen pyörällä töihin.

   Loma oli ihana, mulla on taas uus matkakuume päällä…

 3. Minimatkoja on vaikka kuinka kesällä tarjolla. Sä voisit lähtee kyllä olympiamatkallekin, tai ainkin mukaillulle sellaiselle (lyhyempi uintiosuus)! Mullakaan ei ole pyörää, mutta perusfillarilla pärjää hienosti lyhyemmällä matkalla, ja jos siellä sattuu olemaan vaikka sorapätkiä, niin meno senkun paranee. Tosin lastenistuimen irrotan kyllä pyörästä ennen starttia 😉

 4. Tervehdys, osaatko itse antaa nyt jotain Abu Dhabi vinkkejä? Hyvä hotelli / alue? Ja mitä mieltä olet: Dubai vs. Abu Dhabi? Oliko matka lentokentältä Abu Dhabiin paha? Kiitoksia erittäin paljon:)

  1. Moi, me ollaan sellaiset anti-matkailijat että nytkin loma meni oman hotellin aurinkotuolissa makaillessa. Me tykätään sellaisista päivistä että aamulla aamiainen, siitä suoraan rannalle tai altaalle ja sit lounas, joskus pienet päikkärit, lisää uintia ja sit suihku, illallinen ja nukkumaan. Takuuvarma tapa rentoutua!

   Meille Abu Dhabi sopi hyvin, koska siellä hotellien hintataso on selvästi alempi kuin Dubaissa. Shoppailumahdollisuudet Abu Dhabissa taas ovat Dubaita heikommat. Me oltiin Shangri-La hotellissa, siitä me tykättiin. Toki siellä on esim. Emirates Palace jossa Sex and The City leffa kuvattiin, mutta se oli meidän budjetin ulkopuolella.

   Abu Dhabin moskeija oli todella vaikuttava ja upea.
   Taximatka meillä meni hyvin, yölennon jälkeen tosin oltiin ihan pöllähtäneitä, mutta nukuttiin se reilu tunnin ajomatka.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s