Triathlon on kiinnostanut mua, sillä vanha ystäväni Viivi Ruskeasuon talliajoilta houkutteli mua jo pari vuotta sitten kokeilemaan puolimatkaa. Taisin silloin luvata osallistua Monacon kisaan, mutta toistaiseksi triathlon on osaltani jäänyt puheen tasolle.

Dubain lennot buukattuamme, mies huomasi että samaan aikaan Abu Dhabissa järjestetään triathlon. Ei kun sinne! Mies osallistui sprinttimatkalle, tavoitteena on ensi kesänä Tahkolla puolimatka.

20140317-121932.jpg
Edellinen päivä ennen kisaa menikin säätäessä. Vähän erilaista kuin ennen juoksukisaa. Varusteet piti sortata omiin, värikoodattuihin pusseihin ja lisäksi mies vuokrasi pyörän täältä (ja kirosi tätä ratkaisua, tarjolla oli vain antiikkisia pyöriä joissa ei ollut edes sellaisia polkimia mihin kengät naksautetaan kiinni) ja näitä säädettiin kisapaikalla. Me pojan kanssa kyllä nautittiin edeltävä päivä altaalla…

Kisassa oli paljon suomalaisia ja törmäsimme Suomen lippuja heilutellen muutamiin osallistujiin ja kannustusjoukkoihin.

20140317-122218.jpg

20140317-122249.jpg
Turhaan ei Abu Dhabi Triathlon nauti maailman glamoröösimmän triathlontapahtuman arvostusta: kisat olivat upeasti järjestetty.

Kisan voittoon juoksivat (sen uinnin ja pyöräilyn jälkeen) käsikädessä Brownleen veljekset. Vanhempi heistä on Lontoon olympiavoittaja ja nuorempi pronssimitalisti. Olin sopinut Pyöräily+Triathlon -lehden kanssa että raportoin tapahtumasta lehden lukijoille. Huipennus oli videohaastattelu Alastair Brownleen kanssa. Se löytyy täältä.

20140317-122608.jpg

Itselläni alkoi vähän triathlonkuume nousemaan, sen verran hauskalta laji näytti ja kevyesti jengi veti vaikka lämpöä oli lähes 40 astetta. Mä nostan hattua noille urheilijoille jotka matkasta suoriutuivat. Onnea!

Osa kuvista lainattu Abu Dhabi Triathlonilta.

<a href="http://fashionmeetsbusiness.files.wordpress.com/2014/03/20140317-123149.jpg”>20140317-123149.jpg

20140317-123105.jpg

20140317-123203.jpg
Poika oli mukana maaliviivalla ja päästiin onnittelemaan voittajia ja poseeraamaan maailman kovakuntoisimpien kavereiden, Alastair ja Jonny Brownleen kanssa. Selfie olympiavoittajan kanssa. Eka kerta kun mä tapaan olympiavoittajan. Mahtavaa!

5 thoughts on “Abu Dhabi Triathlonin tunnelmia

 1. Moi taas! Ehdinkin jo miettiä, että onkohan miehelläsi oma pyörä mukana. Ei varmaan ollut herkkua ajella huonolla lainapyörällä. Peukku triathlonkuumeelle, tule kesällä kisaamaan vaikka Kiskoon sprintti- tai perusmatkalle!

 2. Heippa.
  Olen jonkin verran seurannut blogiasi ja ihmettelen kahta asiaa: etkö löydä paremmin istuvia aurinkolaseja… kannattaisi korostaa hyviä puolia kasvoista laseilla ja toisekseen mistä ihmeestä revit tuota kamalaa huulipunaa… Se ei todellakaan pue sinua.
  Anteeksi suora palaute, mutta luulisi Sinulle löytyvän imartelevampiakin vaihtoehtoja.
  t. sassuli

  1. Kiitos että olet seurannut blogiani!

   Kuule, olisko sulla ehdottaa millaiset aurinkolasit mulle sopisi? Mulla on monia, ja oon aina valmis uusiin ehdotuksiin!

   Huulipunani on MAC Underage -kiilto tai NARS Born this way -kiilto. Ne on mun suosikkeja! Tykkään nudehuulista.

   1. Heippa.
    Vaikea sanoa, kun en ole nähnyt Sinua livenä, millaiset lasit sopii. Mene hyvälle optikolle ja kerro, mitä haluat. Luulen, että silloin saat parhaat. Hyvät aurinkolasit istuu nenällä eivätkä makaa poskien päällä. Pysyvät ryhdikkäinä, suorassa ja hoitavat päätehtävänsä eli silmien suojaamisenkin.
    Kaikille ei vain sovi esim. nuo RayBanin Aviatorsit… Eivät minullekaan ja siksi minulla ei niitä ole.

    Mitä tulee huulipuniin, käytä toki suosikkinudeasi, mutta joku muu väri voisi korostaa huuliasi kauniisti. Käyttämäsi huulipunat ovat armottomia kapeille huulille.

    Kaikkea hyvää elämääsi toivotteleepi sassuli

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s