Talven aikana me supertytöt olemme valmistelleet Run for Good -hyväntekeväisyysjuoksukonseptia jolla keräämme rahaa uudelle Lastensairaalalle. Käy muuten tykkäämässä Run for Goodista Facebookissa täällä.

20140306-081518.jpg
Meidän eka tapahtuma Winter Run juostaan lumessa huomenna perjantaina 7.3 Vantaalla ja vielä kerkeää mukaan! Ilmesty paikalle ennen klo 20 ja maksa osallistumismaksu ja kirmaa viiden kilsan reitille. Me supertytöt ja maailmanluokan supertyttöjuoksija Kirsi Valasti on paikalla ja itse aion juosta matkan poikani kanssa.

20140306-081707.jpg
Tässä kohtaa tämä vetää meikäläisen nöyräksi. Ollaan saatu niin monelta taholta apua, tukea, tsemppiä ja neuvoja Run for Goodin osalta ettei mitään rajaa. Tässä nyt Oscar-tyyliin kiitokset jo etukäteen.
Kiitos ihana Kirsi kun heti innostuit ja lähdit mukaan keräämään rahaa Lastensairaalalle. Ilman sua tästä ei olis tullut mitään. Kiitos Aino ja Nicca joiden Tarmo ja energia ovat auttaneet eteenpäin. Kiitos kuningas Kimmo. Kiitos Josephine ja Miltton. Sä inspiroit mua. Kiitos verkkotunnus Marko. Kiitos Leena ja DataInfo. Kiitos maailman aikaansaavin Johanna. Ja naapurin Mari ja Isobar. Kiitos Paola. Kiitos Sanne, Jake ja Finnair palkinnosta. Kiitos Ville Mustavalkoinen kuvista. Kiitos Laura. Kiitos Viveka graafisesta ilmeestä. Kiitos Krista ja satumainen Turun jengi Satumaasta. Kiitos supermegabloggarit Nina ja Sara ja Elina. Kiitos Belinda joka on aina valmis kaikkeen. Kiitos team Westendin äidit Suvi, Unna ja co jotka asetitte riman rahankeruun osalta korkealle. Kiitos Tarja ja Tuula Lastensairaalan puolelta. Kiitos Sanoma ja siellä Hesarin Riikka Venäläinen, toimittaja-Toni ja Tuuli, joka sai meille vielä palstamillimetrien lisäksi mediatilaa. Kiitos Aller mediatilasta. Ja Janne, you rock! Kiitos Klaus ja JC Decaux, ulkomainoskamppis näytti ja tuntui mahtavalta! Kiitos Ruba joka haastoi ihmiset mukaan Winter Runille. Kiitos Virpi, Raiski ja muu Lahden jengi. Kiitos Groupon kampanjasta! Maailman ammattimaisin Clarisse, kiitos! Ja iso kiitos Harrille KU-58 seurasta joka on ollut valmis kaikkeen. Myös säätöön. Huomenna nähdään!

2 thoughts on “Winter Run perjantaina 7.3 Uuden Lastensairaalan hyväksi

  1. Kiitos Sinulle Tanja! mieletön draivi ja inspiraatio sinulla on!! Huomenna nähdään. P.S. Hieno kuva 🙂 t. Joséphine

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s