Glossy magazine joka syöttää asiakkaita verkkokauppaan! Net-a-porter teki nerokkaan vedon. Viime viikolla lanseerattu Porter -lehti on ensituntumalta loistava veto missä on printtilehteen yhdistetty I am PORTER -app joka naittaa lehdessä nähdyn himoitun tuotteen ja verkkokaupan yhteen. Ja sattumalta lehdessä taitaa olla aika paljon net-a-porterin omaa valikoimaa mutta kuitenkin niin taidokkaasti tehty lehti ettei se ensimmäisessä numerossa häirinnyt.

20140211-212548.jpg
Mua on häirinnyt muotilehdissä bisneksessä menestyvien naisten tarinoiden puute. Porterissa oli tällä hetkellä yhden kiinnostavimmista yritysjohtajanaisista, kyseessä tietenkin Angela Ahrendsin, haastattelu. Nainen käänsi syöksykierteessä olevan Burberryn brändin uuteen loistoon. Melkoinen meriitti. Ja nyt CEO siirtyy Applelle retail ja online hommiin.

20140211-213415.jpg

20140211-213431.jpg

6 thoughts on “Print meets digital

  1. Tämä on hienoa, että rypevä lehtibisnes keksii uusia innovaatisia ideoita miten saada lehden myynti ja online yhdistettyä sulavasti! Tätä lisää 🙂 Toivottavasti vastaavanlaista kehitystä nähdään myös suomen lehtibisneksessä lähitulevaisuudessa.

  2. Kiitos lehtivinkistä, täytyy tsekata toi. Itse asiassa sain tuosta Net-A-Porterin lehdestä jotain mainossähköpostiakin, mutta en jaksanut perehtyä sen enempää asiaan. 😀

  3. Printti on saattohoidossa, sanottiin mitä tahansa. Lehti joka osaa päästää paperista ajoissa irti pärjää. Laadukkaat tabletti ja nettilehdet ovat myös mainostajan kannalta paljon tehokkaampi tapa.

    1. Mä en kyllä luovu printistä niin kauan kun mussa henki pihisee! Aamun Hesari (sais muuten olla vielä broadsheetinä!) ja kahvi: pettämätön kombo. Mä luen tai paremminkin selaan mun loman aikana kertyneet Hesarit. Eli oon aikamoinen muinaisjäänne! Mutta printti ja minä kuulutaan yhteen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s