20140118-124324.jpg
Long time no hear! Mua ei oo jotenkin huvittanut bloggailla tässä joulun ja uudenvuoden aikoina ja meinasi tauko venyä ja venyä. Toivottavasti täällä olisi edes joku teistä lukijoista jäljellä…

Treenit sujuvat hyvin. Olen yrittänyt pakkasista huolimatta juosta ulkona ohjelman mukaiset treenit. Lähteminen on vaikeaa, joka kerta oon meinannut heittää pyyhkeen kehään. Mutta kun saa puettua vaatteet päälle ja juostua ensimmäisen kilometrin, niin homma tuntuu oikein mukavalta. Core Trainersilla käyn juoksemisen lisäksi kaksi, kolme kertaa viikossa. Ja meidän treeniporukasta eräs supertyttö järjestää meille aina silloin tällöin kotonaan joogaa! Yin-jooga on ihan mahtavaa! Ja vielä se että saadaan tehdä sitä ystävän olohuoneessa tutulla porukalla takaa mahtavimman olon.

Run for Good -asiat etenevät. Eilen istuimme meidän markkinointigurujen Johannan Kirsin ja Marin kanssa varmistamassa miten saamme kloussattua viimeiset sopimukset yhteistyökumppanien kanssa ja katsomassa että ensimmäisen juoksutapahtuman Winter Runin markkinointipläni on kasassa. Punaviinin ja pannukakkujen höystämänä perjantai-iltana saatiin jos ei muuta, niin loistava fiilis itsellemme ja varmuus siitä että tästä tulee kyllä hyvä juttu.

Jos sinun firmaa kiinnostaa tukea Uutta Lastensairaalaa Run for Good -juoksutapahtumien merkeissä, laita mulle viestiä! Tanja.piha a gmail.com.
Meillä on ihan näinä päivinä avautumassa omat webbisivut, jonne juoksijoiden kannattaa suunnata hakemaan inspiraatiota treeneihin, ilmoittautua Winter Runille ja kaikkea muuta. Apua, tuleekohan tässä luvattua liikoja?!? Ainakin me ollaan tosi tohkeissamme.

20140118-125211.jpg
Ja ylpeitä siitä että Suomen paras lehti, Helsingin Sanomat kirjoitti Run for Goodista tässä jokunen viikko takaperin. Käytiin yhtenä lauantaina juoksemassa Kaivopuistossa kuvaajan näpsiessä kuvia. Näin hieno juttu siitä tuli, katso täältä!

20140118-125456.jpg

20140118-125525.jpg

20140118-125645.jpg

2 thoughts on “Supertyttötreeniä

  1. Kiva, että olet “palannut” takaisin, Tanja! Ehdin jo huolestua, että olet lopettanut bloggaamisen kokonaan. Vaikka en juurikaan kommentteja ole kirjoitellut, tykkään blogistasi kovasti. Osaat sopivalla tavalla yhdistää tärkeitä asioita ja mukavaa “hömppää”.

    1. Täällä ollaan! Pieni breikki teki hyvää. Pohdin että mistä mä kirjoittaisin, koska nyt toista vuotta bloganneena huomaan että samat aiheet ne täällä pyörii ja olen edelleen tosi arka ja haluton näyttämään kaikkea mun elämästä. Siksi tämä taso jää vähän enemmän hömppämäiseksi mutta this is my blog life. Oikea Tanja on kyllä ihan samanlainen, mutta kaikkea en oo valmis täällä avaamaan.

      Kiva kun oot mukana ja luet näitä postauksia. Olisi tosi mahtavaa jos jaksaisit silloin tällöin kommentoida.

      Reipasta tammikuuta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s