Elokuussa ne päivät jotka olin vielä kotona lomalla kun poikani aloitteli ekaluokkalaisen taivalta osoittautui aika merkityksellisiksi.

Mietin kotona erilaisia haaveita, unelmia ja konkreettisia tavoitteita tulevalle syksylle. Moni niistä oli muhinut mielessäni jo pitkään, mutta tartuin kynään ja kirjasin yhteensä viisi asiaa paperille. Yksi niistä oli se että haluan tehdä jotain jolla saan kerättyä rahaa Uudelle Lastensairaalalle. Hyväntekeminen ja lasten olojen parantaminen on ollut jo vuosia mun mielessä ja olen hakenut tapaa miten voisin omassa arjessani asialle jotain tehdä. Syksyllä se kolahti. Juttelin aiheesta muutamien ystävieni kanssa ja monia samanmielisiä löytyi hankkeeseen mukaan. Ja nyt tosiaan alkaa tapahtumaan. Ja musta todella, todella, todella mahtavalta, hienolta ja jotenkin on sellainen nöyrän kiitollinen olo siitä että niin moni on valmis pyyteettömästi auttamaan ja tekemään töitä ilman korvausta, vapaa-ajallaan hyvän asian eteen. Tai itseasiassa tällaisesta tekemisestä saatava korvaus, hyvä mieli, on ihan supermahtava!

Ja ei pelkästään tämä Lastensairaala-projekti ole se mikä on toteutunut mun viiden kohdan listalta. Myös muut on toteutumassa. Viisaat ihmiset on aina neuvoneet että kannattaa kirjoittaa asioita ylös ja lähteä sitä kautta työstämään niitä. En ole ikinä kuvitellutkaan että kynän ja paperin voima voisi olla näin suuri! It works for me.

Nyt kuitenkin juostaan! Nainen joka on vaikuttanut mun elämään, mun tapaan ajatella ja nainen joka on inspiroinut mua omalla asenteellaan, esimerkillään ja hyväsydämisyydellään on Kirsi Valasti, joka lähti mukaan juoksuhankkeeseen. Ja ei voi kuin ihailla Kirsin aikaansaavaa otetta. Ja btw, ilman Kirsiä mä en olisi ikinä lähtenyt maratonille.

Alta aikayksikön meillä on hyväntekeväisyysjuoksusarja Run for Good 2014 ja Kirsi on neuvotellut mukaan useamman juoksutapahtuman, joilla kerätään suuren maailman tyyliin rahaa hyvälle asialle.

Ja ei tämä pelkästään yhden naisen show ole. Meitä on juoksun tiimoilta ollut mukana ihania, hyväsydämisiä ja aikaansaavia naisia useampia: Joséphine, Paola, Johanna, Laura, Clarisse just to name few. Ja yksi mies, Mikko.

Eilen illalla väsättiin tiedotetta ja aamulla se löytyi jo Markkinointi&Mainonnan uutiskirjeestä! Lue täältä, mitä tapahtuu.

20131209-222303.jpg
Ja nyt laitetaan kaikki jalat hyötykäyttöön! Ilmoittautukaa Winter Run- talvijuoksuun perjantaina 7.3. Vantaalla Hakunilan urheilupuistossa klo 20 ja 20.30 alkaen. Ja käythän tykkäämässä Facebookissa Winter Runin sivusta.

Ja täältä ilmoittautumaan: http://www.ku-58.fi/kilpailut/aikuisten_kilpailut/winter-run/

Ja jos saadaan paikalle tuhat juoksijaa, matematiikka on yksinkertaista, Lastensairaala saa 20.000€! Haastan kaikki juoksijat ja kävelijät mukaan osallistumaan uudenlaiseen juoksutapahtumaan jolla saadaan oman hyvän treenin lisäksi kerättyä rahaa Lastensairaalalle.

P.S. Jos sulla on tuttuja vaikkapa toimittajia tai olisit itse valmis auttamaan tapahtuman markkinoinnissa niin kiitollisina otetaan vastaan kaikki apu niiltä jotka voisivat levittää sanaa, niin hyväntekeväisyysjuoksujen tiedote on täällä. Ja kiitos ihana Joséphine ja Miltton jotka pro bonona tekivät tämän Lastensairaalalle.
P.P.S. Ja YLE:n uutisista soitettiin. Mennään keskiviikkona kukonlaulun aikaan sinne haastatteluun. Ei siinä mitään, mutta se tehdään på svenska. Täytyy vähän harjoitella ettei mee ihan kauheaksi rallikuskiruotsiksi.
P.P.P.S. Ja ens viikolla meillä on kuvaukset! Alkuviikon juoksutreeniin yhdistetään kaks huippuhyvää valokuvaajaa. Ja vinkkinä, nää pojat on ammattilaisia. Jos haluat vaikka perheestäsi tai mistä ikinä hyviä kuvia, check this place out!

6 thoughts on “Unelmista totta

 1. Mulla on valitettavasti yksi “negatiivinen” kysymys? Miksi lahjoitus on vain puolet osallistumismaksusta (jälki-ilmoittautuneiden kohdalla lahjoitussumma on vielä vähemmän)? Varmasti olette saanet/saatte kuitenkin sponsoreitakin? Varmasti joku muukin kuin Miltton tekee mielellään pro bonona hieman työtä?
  Tapahtumat ovat varmasti ihan kivoja, mutta itse lahjoitan mieluummin suoraan 40-50 € Lastensairaalalle, kuin 20-30 € “järjestelykuluihin” ja 20 € Lastensairaalalle.
  Toivottavasti julkaiset eriävän mielipiteen, se sallittaneen…

  1. Moi Jekku. Hienoa että olet miettinyt miten tukea tärkeää projektia eli Uutta Lastensairaalaa. Meidän Run for Good -konseptin idea oli liittoutua olemassaoleviin juoksutapahtumiin koska kukaan meistä ei ole juoksutapahtumien ammattilainen. Olemmekin saaneet hienosti olemassaolevia juoksutapahtumia mukaan: Winter Run maaliskuussa, Tyttöjen kymppi toukokuussa, puolimaraton Vierumäellä heinäkuussa ja syksyllä vielä Pääkaupunkiseutujuoksu. Me keräämme rahaa niillä keinoin mitkä me koimme mahdolliseksi sillä tavalla että teemme tätä täysin vapaaehtoistyönä vapaa-ajallamme. Autamme järjestäjiä markkinoinnissa ja yritämme saada myös yhteistyökumppanien kautta rahaa suoraan Lastensairaalalle. Muutaman kumppanin kanssa neuvottelut on jo hienolla mallilla.

   Aina on niitä joita valittu tie ei miellytä. Me teemme parhaamme, virheitä tulee varmasti matkan varrella mutta yritämme tehdä täydellä sydämellä voitavamme jotta saadaan rahaa kasaan.

 2. Hei, minäkin kuulisin mielelläni vastauksesi ylläolevaan kysymykseen, kun mietin miten rahasumnani lahjoitan? Miksi vain kaksikymppiä, mihin menee 50-60% rahasta?
  Terv Mari

  1. Tapahtuman järjestäjällä on omia kuluja ja he tukevat myös omaa, seuransa nuorisotyötä. Kukaan ei tällä ole tekemässä rahaa itselleen. Toivottavasti pääsisit mukaan juoksemaan tai löydät sinulle parhaiten sopivan tavan tukea niitä hankkeita jotka ovat sinulle tärkeitä. Ihanaa joulun odotusta.

  1. Bloggaus on harrastukseni ja välillä kommentteihin vastaaminen viipyy syystä tai toisesta. Olen varmastikin julkaissut kaikki kommentit, ovat ne sitten negatiivisia tai positiivisia. Kannustaisin kuitenkin ihmisiä uskaltamaan rohkeita: olisiko sinulla rohkeutta esittää näkemyksiä omalla nimelläsi tai naamallasi?

   Priorisoin blogini edelle monta juttua, perhe ja työsähköpostia esimerkiksi menevät edelle. Toivottavasti ymmärrät.

   Ja olisi kiva nähdämyös sinut juoksemassa jossain Run For Good -tapahtumissa!

   Ihanaa koulun odotusta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s