Viime viikon torstaina supetyttöystäväni Paola järjesti meille kotona mahdollisuuden yin-joogaan! Mikä paratiisi! Mun jalat olivat sen jälkeen kuin uudesti syntyneet ja oikein tunsi ja kuuli kuinka jumiutuneet lonkankoukistajat avautuivat. Nyt ollaan niin pro-joogatunnelmissa että suunnitellaan joogaretriittidetoxia heti uudenvuoden alkuun.

20131124-114359.jpg

Eiliset treenit Hernesaaressa veti Thomaksen sijaan Ville. Ja ihan mahtavat treenit, sillä tehtiin tosi erilaisia juttuja mitä normaalisti ja keskityttiin tekniikkaan. Sitä jotenkin löytyi ihan uusia lihaksia kun teki asioita oikein, tai no ei se ehkä vielä oikein mennyt mutta kuitenkin paremmalla tekniikalla. Ja hyvä ettei myöskään tehty mitään sykettä nostavaa, koska mä oon flunssaisena ja makaan nytkin sohvalla villasukat jalassa ja palelen. Ja mieli tekisi lähteä ulos auringonpaisteeseen ja joulukadun avajaisiin.

20131124-114138.jpg

Jotenkin nämä marraskuiset päivät on mahtavia. Mä en kaipaa lunta ollenkaan. Eilen käveltiin Stockalta kotiin rannan kautta ja pistäydyttiin Ursulassa. Matkalla näpsin muutamia kuvia. I 💙Helsinki.

20131124-114719.jpg

20131124-114853.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s