20131117-222752.jpg
Eilinen päivä menikin meidän crossfit-porukan kanssa kisoissa. Meidän supertyttöryhmä kohtasi Core Trainersin poikaporukat, joita vastaan kisattiin.
Lajeina oli crossfitille ominaisia lajeja, kuten donitsin syönti (tässä me oltiin ylivoimaisia!), tunne treenikaverisi – lenkkareista tunnistamiskisa (siinäkin me vietiin pisteet kotiin), mutta niissä urheilullisissa lajeissa me jäätiin kolmoseksi. Ja lajit olivat hauskoja, vai mitä sanotte hyppynaruhyppelystä uimaräpylät jalassa, palapelin kokoaminen juoksun päätteeksi ja niin edelleen. Hauskaa oli vaikka olis ollut kivaa ees teoriassa pärjätä kisassa…

20131117-222945.jpg

Treenin jälkeen illalla kokoonnuimme Paolan luona jossa meikkaajat Laura ja Jannika loihtivat meille säväyttävät meikit.

20131117-223409.jpg
Meikin jälkeen siirryimme ehkä kauneimpaan, tyylikkäimpään kotiin missä olen ikinä käynyt. Me kaikki tytöt huokailimme ihastuksesta kun päivän palkintojenjako-osuus suoritettiin yhden kundeista luona. Täydellinen koti! Ja täydellinen ilta. Palkintojenjaon ja muutaman kuohuvalasillisen jälkeen siirryimme tyttöporukalla Paolan kotiin syömään herkullista libanonilaiseen tyyliin kokattua illallista. Taivaallista. Mä koen olevani tosi onnekas ja onnellinen kun olen tutustunut niin ihaniin ihmisiin. Lucky me. Ja ihan siinä sivussa kuntokin paranee. Täydellinen diili.

20131117-223912.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s