Nimittäin tässä syksyn aikana olemme muutaman ystävättäreni kanssa lyöneet viisaat päämme yhteen tärkeän ja meitä koskettavan asian puolesta. Se asia on Uusi Lastensairaala.

Varmasti jokainen vanhempi tässä maassa kantaa sydämessään huolta siitä että jos oma lapsi sairastuisi ja joutuisi viettämään aikaa sairaalassa. Suomessa olemme onnekkaita sillä maailman parasta lääketieteellistä hoitoa on tarjolla mutta kohtuuttoman surkeissa olosuhteissa. Tarvitsemme uuden sairaalan lapsille! Ja ihailen Anne Berneriä joka on käynnistänyt varainkeruun jolla haetaan 30 miljoonaa rahaa jotta sairaala valmistuisi 2017 mennessä. Mutta pelkästään Annen panos ei riitä. Nyt tarvitaan ruohonjuuritason työtä ja siihen me ollaan ryhdytty. Ja toivoisin että edes yksi teistä blogin lukijoista liittyisi mukaan talkoisiin ja auttaisi keräämään rahaa Lastensairaalalle.

Lisätietoa mistä on kyse löydät täältä.

Ja kyllä. Olen ehdottomasti sitä mieltä että tämä sairaala kuuluisi rahoittaa verovaroin. Meidän valitsemat kansanedustajat sekä kunnallisvaltuutetut ovat varsin yksimielisiä siitä että tälle hankkeelle ei eri budjettimomenteiltä löytynyt rahaa, toisin kuin esimerkiksi keskustakirjastolle. Ei se mitään, nyt kääritään hihat ja tehdään se sairaala keräämällä rahaa euro eurolta.

Meidän projektissa keräämme ensi vuoden aikana 50.000 euroa. Meillä on superjuoksija Kirsi joka ideoi ja työstää varainkeruuta juoksun ympärillä. Lisäksi meiltä on tulossa brunsseja ja muita tilaisuuksia! Kerron niistä kun niiden aika on jos teistä mahdollisimman moni pääsisi mukaan! Brunssille lähetimme kutsun prinsessa Madeleinelle Ruotsiin houkuttelemaan ihmisiä paikalle. Madde ei valitettavasti pääse 😢. Mutta ei hätää! Moni suomalainen vaikuttaja on luvannut auttaa pro bono- hengessä. Mun rakas ystävä, aikaansaava ja ammattimainen Aino junailee näitä. Lisäksi Esther on ottanut hellään huomaan lastenvaatekirppikset. Listaa niistä paikoista missä voi käydä myymässä omia komeroitaan täyttävät liian pienet lastenvaatteet on tulossa! Lisäksi tapoja miten jokaisen ala-asteikäisen lapsen vanhempi voi askarrella ja kerätä rahaa enkeleillä on tulossa. Käy alkuun tykkäämässä täällä enkeleistä.

Tänään kuitenkin lapset olivat pääosassa: pienet ekaluokkalaiset piirsivät enkeleitä joista tehdään kortteja! Felix, 7 v, on ideoinut tavan miten jokaisessa suomalaisessa kodissa olisi tänä jouluna Lastensairaalan enkeli ja siitä tämä lähti.

Kortit tulevat painosta marraskuun aikana ja niitä tullaan myymään muutamissa paikoissa. Kaikki tuotot mitä korteilla saadaan, lahjoitetaan kokonaisuudessaan Lastensairaalan tilille. Mutta nyt kaipaisin apuanne! Haluaisimme saada kortteja myyntiin mahdollisimman moneen paikkaan. Tiedätkö sinä yrittäjää, kahvilanpitäjää tai muuta paikkaa missä ja miten voisimme näitä kortteja kaupitella? Jos pystyt tarjoamaan apuasi, olisimme tosi kiitollisia. Ja malttaisitko odottaa ettet ostaisi omia joulukorttejasi ihan vielä, vaan odottaisit että voit ostaa kortit joiden tuotot 100% menevät Lastensairaalalle?

20131115-214748.jpg

20131115-214825.jpg

20131115-214912.jpg

20131115-214958.jpg

Ja jokainen sentti ja jokainen euro ovat nyt tärkeitä. Jos sinulta liikenisi ylimääräistä vaikka se yksi euro, tänne voit lahjoittaa vaikka jo tänään.

Uusi Lastensairaala tukiyhdistys 2017 ry
FI 93 5541 2820 019967
Viite: 201896

5 thoughts on “Minulla olisi sinulle pieni pyyntö

  1. Ciao Tanja & Co! Voi että, miten ihana idea ja aivan super hienot kortit. Tärkeällä asialla olette/olemme liikkeellä! SOFiNAH Shop ottaa ilomielin kortteja myyntiin. xo, annika

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s