FitFood-ohjelma starttasi! Kuten täällä kerroin, olen mukana Sis.Delin Fit.Food -ohjelmassa. Tulevien päivien aikana aion nauttia ravitsevia ja aineenvaihduntaa kiihdyttäviä ruokia, joita mun kroppa osaa paremmin käyttää energiaksi eikä jätä jenkkakahvoja uumalle. Juuri mitä tarvitsen!

Yrit√§n t√§ll√§ ohjelmalla juurruttaa arkeeni s√§√§nn√∂llisen ruokailurytmin (jota olen toki aiemmin harjoitellut) ja haen vinkkej√§ millaisilla ruuilla saan energiaa ja hyv√§√§ oloa. Haluaisin l√∂yt√§√§ sellaisia ruokia jotka sopivat koko perheen ruuiksi eik√§ mit√§√§n sellaista ett√§ “√§iti se t√§ss√§ taas sy√∂ niit√§ ituja”-meininki√§.

20131030-155519.jpg
Eilen illalla kotiini kuljetettiin t√§llainen laatikko. Tein nopean sorttauksen pienille pussailen ja aterialaatikoille enk√§ jaksanut suuremmin mietti√§ miten aamulla starttaan. Downton Abbey (ja viimeinen ehtoollinen, Makuunin karkkipussi) houkutti enemm√§n…

20131030-155825.jpg
Aamulla levitin ohjelman lukujärjestyksen Hesarin viereen ja aloitin aamun sitruunavedellä jonne sekoitettiin MSM-jauhetta ja glutamiinijauhetta. Ne puhdistaa elimistöä ja parantaa suorituskykyä. Samalla huljautin kurkusta alas spiruliinatabletit.

20131030-160039.jpg
Ja aamupalana oli fitness-mallin munakokkelia ūüėāūüėāūüėā. Munakkaan eiv√§t todellakaan kuulu mun suosikkiruokiin, mutta pitkin hampain s√∂in mit√§ tarjolla oli.
Lounas oli todella herkullinen, mango-lohisalaattia!

20131030-160612.jpg

Mielenkiintoinen kokeilu edessä ja minä neiti nirsona joudun varmasti kokeilemaan sellaisia ruokia mitä en normaalisti söisi, mutta toivotaan että tästä nousisi sellaisia vinkkejä joita voi hyödyntää normaalissa arjessa. Nyt iltapäivän välipalan, valkuaisomeletin ja maissikvinoafritterin, pariin!

4 thoughts on “Fitness-mallin munakokkelia

    1. Kohtuu hintava tuo ohjelma on. 390‚ā¨. Itse sain hyv√§n alennuksen, sill√§ olen ollut aiemmin ohjelmissa mukana ja bloggaan heille siit√§. Toisaalta, kyll√§h√§n viikon ruokiin menee rahaa vaikka ne laittaisi itsekin… Ei tietenk√§√§n yht√§ paljon mutta itse toivon ett√§ t√§m√§ toimisi alkusys√§yksen√§ uudenlaisille el√§m√§ntavoille.

      1. Tuossa hinnassa on kyll√§ satanen liikaa. Suomessa taatusti kuljetusten osuus on √§rsytt√§v√§n iso, mutta silti – annokset ovat kuitenkin suht pieni√§ eik√§ kyseess√§ ole mit√§√§n extravaganza-aterioita. Ja vaikka sit√§ “muutenkin sy√∂ viikon aikana ja kustannuksia tuee siit√§kin”, niin jos ravintolassa k√§yntej√§ ei lasketa mukaan, niin saa kyll√§ yksi naishenkil√∂ sy√∂d√§ aikalailla nelj√§nsadan euron edest√§ yhden viikon aikana. Can’t justfy it…

  1. Kyllä näissä on hiukan fiilis että myydään se puhdas omatunto, vieläpä muovirasiassa pahvilaatikkoon pakattuna. Siihen alkukipinään ehkä ajatuksena jees mutta roisisti on itsestäänselvyydet hinnoiteltu mun mielestä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s