Perjantaina pääsin Hartwall Areenalle seuraamaan Soneran sponsoroimaa Sonera Trophy -luokkaa Horse Show’hun. Mä ratsastin nuoruudessani innoissani ja lähinnä joka vuotista HIHS:iä ja Areenaa taisin päästä kun kerran olin valittuna nuorten ratsastajien joukossa sinne, mutta sitten mun hevoselle Robinille tuli jalkaan tai oliko se selkään jotain. Perjantaina pääsin kuitenkin Areenalle, en ratsastamaan, vaan ojentamaan Sonera Trophyn voittajalle Scott Brashille palkinnoksi kukat sekä Samsung Galaxy Tab kolmosen. Kivasti muuten upposi korot tuohon areenan hiekkaan…

20131020-105759.jpg
Areenalla treffasin illan aikana monia tuttuja, vaikka aika kuluikin liian nopeasti enkä edes Essin, Eevan ja Henrikan kanssa kerennyt kauheasti vaihtamaan kuulumisia. Työvelvoitteet ensin: haastattelin Soneran ständillä luokkavoittajaa Brashiä sekä parasta suomalaisratsastajaa Kaarlo Kovacsia. Kuulemma toi ständillä ollut mahdollisuus kuvauttaa itsensä kypärä päässä ihan kuin olisi radalla oli todella suosittu! Jos saan editoitua mun videoista jotain järkevää, niin ne saattaa tulla Soneran Facebook -sivulle… Voi olla että sönkötän siellä jotain ihan hassua, niin silloin ne ei kyllä päädy sinne.

20131020-105857.jpg

2 thoughts on “Horse Show Areenalla

    1. Hevosihmiset on ihan parhaita!

      Mulla iskee aina kesäisin ihan hirveä ratsastuskuume, joka menee kyllä ohi. En oo istunut hevosen selässä varmaan pariin vuoteen. Nyyh.

      Kiva jos meillä on yhteisiä tuttuja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s