20131014-114838.jpg
Tänään se tapahtuu. Nimittäin mun ensimmäinen matka luennolle Joensuuhun. Uusille lukijoille tiedoksi, hairahduin jotenkin opiskelemaan energiaoikeutta Itä-Suomen yliopistoon ja nyt on alettava pitkin hampain opiskelemaan… Istun parhaillaan junassa kohti Joensuuta ja teen töitä, meneehän se etäpäivä näinkin. Illalla luennot, samoin vielä huomenna aamupäivästä.

Ja ajatuskin ahdistaa, mulla on nimittäin rästissä kahden Helsingissä pidetyn kurssin esseiden kirjoittaminen ja tästä pitää varmaan kirjoittaa omansa. Ja keväällä missaamani tentit pitäisi tenttiä jossain kohtaa.

6 thoughts on “Joensuu calling…

  1. Miten päädyit tuohon energiaoikeuteen? Onko aihe jollain tapaa intresseissäsi, vai onko tavoitteena saavuttaa vain “joku lakipuolen tutkinto” aiheesta riippumatta? Voimia koitokseen!

    1. Moi Helen, samaa kysymystä mäkin mietin kun näitä opintoja suoritan… Eli tämä liittyi jotenkin siihen että mua alkoi vähän harmittamaan etten nuorempana pyrkinyt oikikseen. Ja sitten mietin miten saisin jonkun lakipuolen tutkinnon. Toissakesäisellä golfkierroksella mun Suomen superlakinainen L vinkkasi tästä ohjelmasta ja tänne mä ajauduin. En koe energiaoikeutta kohtaa mitään intohimoja, mutta kai tämä on aihe joka koskettaa meitä kaikkia koska energiaa tarvitaan, nykyiset saastuttaa liikaa ja taitaa loppua jossain kohtaa. Ehkä keskivertoa parempi yleissivistys aiheesta on enemmän hyödyksi kuin haitaksi. Tuskin kuitenkaan alaa vaihdan työrintamalla. Tai mistä sitä tietää vaikka kohta ne alkaa Fortumilta tai Neste Oililta tai Gasumilta soitella mulle. You never know 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s