Sanoi Wikipedian perustanut Jimmy Wales eilen Jyväskylässä Nordic Business Forumissa.

20130927-083628.jpg
Mun ei pitänyt tänä vuonna lähteä Suomen hotimpaan seminaariin, koska kaikenlaisia menoja on riittänyt. Mutta meiltä jäi töissä kaksi lippua torstaille yli, niin lähdettiin hakemaan todellista sielunruokaa seminaarista mun kollegan Tuomon kanssa.

20130927-091633.jpg
Ja sielunruokaa todellakin. Paikalla oli maailman The Thinkers 50-listan henkilöitä, nöyräksi veti kun kuunteli näiden gurujen oppeja ja yritti löytää sen kulman millä itse omassa arjessaan, nyt ja tulevaisuudessa, pystyisi tekemään jotain merkittävää.
Vijay Govindarajan, maailman ajattelijoista numero 3, puhui innovaatioista. Ja erityisesti siitä miten on mahdollista “do more with less”. Hänen esimerkit siitä miten Intiassa pystytään terveydenhuolto ja leikkaukset ja keinotekoiset jalat tekemään murto-osalla siitä hinnasta mitä esimerkiksi Amerikassa. Ihan superinspiroivaa! Ja maailman top 15 bisnesajattelijoihin lukeutuva Lynda Gratton energian tuomisesta organisaatioihin Hot Spots – esitys säväytti!
Lynda puhui erikoistumisesta, se että meidän jokaisen kannattaisi rakentaa omaa osaamistamme kahden erikoistaidon ympärille ja siitä miten tärkeää on löytää maailmasta ne kuusi samanhenkistä, inspiroivaa henkilöä jotka jakavat intohimon samaan erikoisalaan. Mitkä ovat teidän erikoistaitoja?

20130927-092727.jpg
Hauskaa oli että mun naama koreili tapahtuman muistivihkosta. Kaksi vuotta sitten pääsin illallispöytään todellisten silmäätekevien kanssa ja siitä tää kuva on räpsäisty. Pyysin siihen Jimmy Walesilta nimmarin. Vähän kuin teini-ikäinen Justin Bieberin konsertissa…

Tänään seminaarissa olisi todella antoinen päivä, mutta mä olen jo matkalla Lahteen. Neutron- Jack, GE:n ex-pääjohtaja puhuu. Eilen Jack oli eturivissä kun vaimo Suzy puhui. Ja kannattaa pistää ens vuodelle jo kalenteriin, Nordic Business Forum 2014 on “the place to be”. Siellä on mieletön henki, maailman parhaimpia ja inspiroivimpia puhujia.

20130927-092926.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s