No ei suinkaan. Söpöliini oli kaverin synttäreillä tosi kivassa paikassa Tehtaankadun päässä, Taitoliikuntakeskuksessa. Siellä tehtiin voltteja ja yksi kahdeksanvuotias heitti paikaltaan voltin takaperin! En meinannut uskoa silmiäni!!!

20130922-204848.jpg
Ja synttäreiden aikana sää kylmeni, sormet kaipailivat sormikkaita joten hakiessani poikaa, iskin viime viikonlopun Tukholman reissulta ostamani pipon jo päähän. Nathalie Schutermanilla olis ollut vaikka mitä ihanaa, niin mä ostin sieltä pipon… Mutta sille on käyttöä tästä huhtikuulle. Oon skriinaillut verkkokauppojen tarjontaa, poika tarvitsee talvitamineita: pipon, rukkaset, kypärämyssyn, talvisaappaat ja varmaan uuden talviasun. Onko koululaiset enää toppahousuissa välitunneilla? Välikausikenkäpulasta mut pelasti ihana ystäväni Aino, jolle tuli yhdet vääränkokoiset Geoxit. Ne sai uuden kodin meiltä. Pitäisi pyytää Aino vierasbloggaamaan tänne lastenvaatteista, koska kukaan ei tiedä yhtä paljon, mistä saa mitkäkin kauneimmat vaatteet ja mihin vuodenaikaan mitkäkin pitää hommata.

20130922-205116.jpg

2 thoughts on “Temppuileva lapsi

  1. Hani, lastenvaatteet koululaisella onkin taitolaji :). Ja pitää osata varautua ajoissa tai jää ilman tai joutuu metsästämään juuri tiettyä juttua ympäri maailmaa :). Meillä Vantaalla vielä käytetään onneksi kuorihousuja ja toppahousuja, mutta kumpparit alkaa olla nou-nou. Parhaimmiksi olen kulutukseltaan (meillä asuukin 2*duudsoneita) Popit ja Molon vaatteet, ne kestävät kiitettävästi kulutusta ja vettä. Mutta meillä asuukin juuri tällainen bäkkärin heittäjä, ihan tajuton kulutus vaatteissa. TLK on kiva paikka, mekin ollaan käyty siellä muutamaan otteeseen. Pitääkin taas mennä!

    1. Ciao ciao, mulla on kommentteihin vastaaminen ihan luokattoman hidasta. Ihan hävettää. Anteeksi.

      Nyt alkaa olla vaatteet kasassa ja toinen projekti on hankkiutua vanhoista eroon. Löysin FB:stä ryhmän, missä olen nyt saanut joitain kaupaksi.

      Ihanaa viikonloppua teille!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s