Ja sitä mä juhlistin kurvaamalla My Garden -kukkakaupan kautta. Sinne kannattaa piipahtaa ihan vaan vaikka siksi että siellä on niin taidokas myyjä että mä käyn ihan vaan vakoilemassa miten luontevasti se saa myytyä asiakkailleen enemmän kauniita kukkia. Ja bonuksena saa hyvän mielen!

Niin kuin eilen kirjoitin, odotan innolla tätä viikonloppua ilman yhtäkään sovittua menoa tai mitään mitä pitäisi tehdä. Nyt fiilistelen täällä kotona ja polttelen kynttilöitä. Ja kukista saan aina yhtä paljon iloa. #varmakeski-ikäistymisenmerkki

20130920-205457.jpg
Päivitin muuten iPhoneeni uuden iOS seiskan. Kameraan on tullut kivat Instagramista tutut filtterit, joten näitä filtteröityjä kuvia odotettavissa lisää.

20130920-205718.jpg
Applen iPhone 5S näyttäytyi myös London Fashion Weekillä. Burberryn näytös kuvattiin iPhone 5S:llä ja ainakin ne kuvat mitä netistä löytyi, niin näyttäisi olevan tuon tulevan iPhonen iSight- kamera erinomainen. Kuvissa näkyy catwalkin vaatteet ja mallit tosi tarkasti, lisäksi voi tiirailla ketkä istuu eturivissä ja millaisissa asusteissa. Ei onnistuisi nykykameralla noin tarkasti!Täältä lisää Burberry-kuviosta.
Ja tällaisia kuvia lainasin Applen sivuilta, mitä kameralla oli näpsäisty Burberryn show’sta.

20130920-210205.jpg
Mutta täällä sitä siis nautitaan viikonlopusta. Ilman ohjelmaa! Mahtavaa! Koti on siivottu, kukat maljakossa. Tällaisesta mä tykkään. Lisäksi erikoisvivahteen tähän tuo se että kävin tänään poistattamassa luomen reidestäni. Ei syytä huoleen, sanoi ihotautilääkäri, mutta parempi se oli napsaista pois. Kannattaa käydä näyttämässä jos joku luomi mietityttää. Ainut miinus tässä on että se otettiin pois veitsellä, tikattiin kiinni neljällä tikillä ja nyt täytyy olla juoksematta, hikoilematta ja ponnistelematta kaksi kokonaista viikkoa.

20130920-210624.jpg
Odottelin tässä pääsyä toimenpiteeseen Diacorissa. Ei jännitä yhtään… Eipä.

4 thoughts on “TGIF

 1. Jep, tuon luomienpoiston (onko tuo sana yhdyssana?!) olen kokenut. Multa on taidettu poistaa jo kaksi, jollei kolmekin, ihan varmuuden vuoksi. Olen käynyt about kerran vuodessa tarkastuttamassa iholääkärillä ihoni kauttaaltaan, jottei vaan mitään jää näkemättä. Joskus maallikon silmä ei edes joitain epäilyttäviä luomia tunnista. Nää on tärkeitä juttuja! Hyvä että huolehdit. Oikein nautinnollista ja rauhaisaa viikonloppua!

  1. Oot oikeassa, tärkeitä juttuja ja suosittelen sitä samaa mitä sinäkin: kerran vuodessa ihotautilääkärillä luomitsekki. Jos niissä luomissa sitten olisi jotain huolestuttavaa, niin silloin ne ainakin huomataan ajoissa. Ja itse kannattaa seurailla omia luomiaan.

   Hauskaa viikonloppua ja kiitos kommentistasi!

 2. Hienoa huomata, että huolehdit itsestäsi! Itselläni on myös muutama arveluttava luomi eri puolilla kehoa ja olen menossa niitä yksityisen sektorin puolelle näyttämään. Parempi saada varmuus, itse kun en luomista a niiden värisävyistä osaa mitään päätellä. 🙂

  Mukavaa ja ennen kaikkea rentouttavaa viikonloppua!

  1. Pakko se on seurata niitä. Ja niin kuin edelliseen kommenttiin vastasin, itse kannattaa seurata niitä mutta säännöllinen vierailu ihotautilääkärin pakeilla ei ainakaan ole haitaksi. Ne katsoo sellaisella valolla ja näkee paremmin pienetkin muutokset iholla.

   Kiitos kun luet blogiani ja jaksat kommentoida! Leppoisaa sunnuntaita!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s