20130815-214757.jpg
Samalla kun kävin tiistaina ostamassa Stockalta lapselle uudet kumisaappaat ja kontaktimuovia aapisen päällystämiseen, en malttanut olla kurvaamatta kutosen urheiluosaston kautta.

Ja sinne oli tullut muutama juoksijan unelmavaate:
– Niken vihreä ja persikkainen T-paita, toinen pitkillä hihoilla, toinen lyhyillä
– Niken talvijuoksuun täydellinen pitkähihainen ja pienen poolokauluksen omaava juoksupaita pinkkinä (talvijuoksuasut kannattaa ostaa nyt. Viime talvena kun yritin loka-marraskuussa metsästää näitä, niin ei niitä saa mistään!)
– Adidas by Stella McCartneyn paljettitreenitoppi

Nää on mulla varauksessa ja mietin mitkä mä niistä ostaisin. Toi talvipaita multa puuttuu. Samoin pitkähihainen juoksupaita. Ennen mulla oli kaikki treenivaatteet joko mustia tai valkoisia (=boring), nykyisin pukeudun sateenkaaren eri väreihin ja ammennan siitä lisäboostia treeniin.

6 thoughts on “On my wishlist

  1. toi persikkainen pitkähihateeppari oli mulla kans sovituksessa, kuitenkin kallistuin pitkähihaseen pienellä vetskarikauluksella, harmaameleerattuna persikkaisilla detaljeilla, se on ihku…

  2. Sama juttu! Ennen mustaa ja harmaata, mutta nyt neonoranssia, liilaa, turkoosia, pinkkiä… Varpaankynnetkin laitettiin eilen oransseiksi!

  3. Moikka, ekaa kertaa jätän kommenttia, kiva blogi! Uusia juoksujuttuja on aina kiva ostaa! hei, tulit mieleen, kun hoidin isäni nettiliittymää Soneralle, tai itseasiassa ruotsalainen mieheni soitti asiakaspalveluun ihan basicjutun takia. No, olikin vaikeampaa saada palvelua joko ruotsiksi tai englanniksi, vaikka valintojen mukaan valittiin palvelua englanniksi. Oikeasti, nuoria ihmisiä, jotka eivät suostu puhumaan englantia? Ruotsin vielä ehkä ymmärrän, mutta englanniksi pitäisi osata. Ensimmäinen puhelu katkesi mystisesti kesken keskustelun, jossa asiakaspalvelija ei suostunut puhumaan englantia. Seuraava puhelu onnistui paremmin, vaikka asiakspalvelija ei mielestään osannut englantia. Ja “pakottamisn” jälkeen puhelu hoitui tosi hyvin, hyvällä englannilla. Ja tämä on tosi tavallista Suomessa, en tosin ymmärrä, miten asiakaspalvelu voi olla tällaista. No homma hoitui kuitenkin. 🙂

    Kivaa viikonloppua!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s