Turku, mun melkein suosikkikaupunki! Sieltä mä lopetin ennen lomaa mahtavissa tunnelmissa alle kahden tunnin puolikkaalla ja tänään aloitin työt innokkaana meidän myymäläporukoiden kanssa.

20130805-220527.jpg
Arkeen kuuluu myös terveellisemmät ruokailutottumukset, joten smoothie kulki mukana ja siksi lounas jäi todella myöhäiseksi. Auringonpaisteessa suuntasin myöhäiselle lounaalle Blankoon. Kannattaa ehdottomasti käydä siellä jos Turun suunnalla liikutte.

20130805-222519.jpg
Huomenna sitten ekaa kertaa toimistolle Vallilaan. Mä tein itselleni lomaltapaluun helpoksi (kamoon, ei se ikinä oo helppoa…) että mulla on plänit ja top3 tavoitteet syksyksi mietittynä missä haluan onnistua. Nyt vaan täydellä tarmolla niiden kimppuun.

20130805-222942.jpg
Ja on mulla myös pari omaa projektia minkä kimppuun olis kanssa hyökättävä. Tärkein juttu tässä lähiaikoina on kuitenkin se että seitsemänvuotias suuntaa koulutielle. Tosi jännää. Reppu ja penaali on ostettu.

Sitten paluu arkeen ja paluu niihin mittoihin missä olin ennen lomaa. Nyt vedän seuraavat kaksi viikkoa ilman sokeria. Apuaaa. Mulle tosi vaikeaa! Tästä projektista kerron matkan varrella lisää. Ja sitten ne mun Itä-Suomen yliopiston opinnot pitää aloittaa. Tavoitteena valmistua joulukuussa 2014.

One thought on “Back in business

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s