Käytiin vielä uudemman kerran Cannesissa. Ostin pojalle pitkät kalsarit ja aluskerraston (apua, talveen varautuminen alkaa) Petit Bateaulta.

20130728-141709.jpg
Nyt yritetään kerätä kaikki tää valo, lämpö ja lomafiilis purkkiin marraskuulle. Ei pitäisi miettiä pitkiä kalsareita ja muita talvivaatteita…
Itselleni kävin ostamassa Sephoralta mun suosikkihuulikiiltoa NARS:in valikoimasta. Sävy on Born this way. Tiesittehän muuten että nykyisin myös Tukholmassa on Sephora? Sieltä mä kesäkuussa tuon sävyn ekaa kertaa bongasin, kun mun suosikki MAC oli Stockalta loppu. Ostin myös toisen NARS:in kulttituotteen, nimittäin Orgasm-poskipunan. Mulla on joskus ykdeksänkymmentä luvulla ollut se Multiple- stick tuossa sävyssä ja jotenkin silloin 15 vuotta sitten se näytti tosi hyvältä. Vois kysyä et mikä ei näyttänyt silloin hyvältä. Saattaa olla että nyt jo ikääntyneemmällä iholla toi ei näytä yhtä hyvältä. Testaillaan, kunhan arki alkaa.

20130728-224358.jpg
Ja enhän mä voi tyhjin käsin tulla kotiin. Ja nyt kyse on tuoksukynttilöistä. Yhden Diptyquen kynttilän valkkasimme tarkkanenäisen hajutuomarin kanssa. Ja ootteko muuten tienneet: Diptyquen omistava taho Manzanita osti loppukeväästä Byredon.

20130728-224956.jpg
Ja näin iloiseksi loma mut saa: pää pyörii kahvilassa kuin väkkärällä. Huomenna palataan kotiin, melkein kuukauden lomailun jälkeen.

20130728-225133.jpg
Ja huomasitteko. Cannesissa iski koruvarkaat sunnuntaina ja saivat saaliikseen 40 miljoonan arvoiset korut. Ranska ja ryöstöt taitavat kuulua yhteen…

2 thoughts on “Second round

  1. Siis täh? Lähtikö sulta korvis kävelemään?
    Ps tää sun blogi on vaan niin hyvä! Tykkään todella paljon! Jatka samaan malliin 🙂
    -Christa

    1. Joo, korvikset sekä yks sormus. No, mikäs tässä, onneks kotona odottaa isompi kasa uusia koruja. Hahahaa.

      Kiva jos tykkäät lukea mun blogia. Viitsisitkö kertoa mitkä jutut on kiinnostavia ja mitkä taas ei. Ihanaa viikonloppua ja kiitos kommentistasi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s