Olimme puhuneet kotona jo varmaan vuoden päivät siitä että “joskus menemme Disneylandiin”. Poika sitä odotti ja aprikoimme etukäteen että onkohan visiitti mahtava. No ei ollut. Disneyland oli meille aikamoinen pettymys. Sisäänpääsymaksut meiltä kolmelta oli reilut 200€ ja sisällä teemapuistossa oli enimmäkseen erilaisia ravintoloita ja kahviloita. Laitteisiin, joista kävimme vain muutamassa, oli yli tunnin jonot ja niistä valtaosa ei sopinut seitsemänvuotiaalle. Muutenkin laitteita oli vähän ja puiston idea oli katsella Disneyn eri hahmojen maisemia eikä hurvitella laitteissa. Vähän ryöstetty olo tästä jäi, kallis keikka ja vähän kokemuksia. Meistä ei kukaan tätä suosittele. Linnanmäki, Gröna Lund ja pohjoismaiset huvipuistot pesevät tämän mennen tullen.
20130710-230322.jpg

20130710-230242.jpg

6 thoughts on “Kädet ylös, tämä on ryöstö

  1. Oli kyllä pettymys. Erityisesti seitsemänvuotialle, joka oli odottanut tätä kovasti. Ja mielestäni tolla hinnalla pitäisi olla sellainen fiilis että mahtavaa, tänne pitää päästä uudestaan. Yllättävää kyllä, Facebookissa aika moni kertoi todenneensa saman.

 1. Oh no, kuulostaapa pahalta! Mekin ollaan nimittäin ensi viikolla suuntaamasssa Pariisiin ja Disneylandiin. :/ Täytyy toivoa, että vaaleanpunaista prinsessaikää elävä viisivuotias tyttöni tykkäisi Disneyn satuprinsessalinnoista ja muusta.

  1. Luulenpa että tytöille tuolla on paljon enemmän kiinnostavia juttuja. Meidän seitsemänvuotias kun on enemmän Lego-poikia, niin nuo Disneyn hahmot eivät ole ihan jokapäiväisissä leikeissä mukana. Ehkä meidän kokemuksen perusteella suosittelen että ottakaa sellainen joku VIP-passi millä pääsette laitteisiin jonojen ohi. Me käytiin siis loppujen lopuksi kolmessa laitteessa, ja lyhyin jono oli 1h 10min. Jonottelu meillä tehtiin vuoroissa: yksi jonotti kun kaksi hurvitteli jossain laitteessa. Lapselle tollainen jonossa seisominen on aika puuduttavaa.

   Mitä muuta teillä on ohjelmassa Ranskassa? Pariisissa meillä oli kyllä kivaa, Eiffeltornista jäi kivat muistot, samoin puistoista. Versailles oli myös upea kokemus koko perheelle!

   Ihanaa lomaa! 🇫🇷💙❤

 2. Voi harmi, että teillä kävi noin ja tollaset fiilikset, tolla rahalla pitäis saada aivan mahtava ja mieleenjäävä kokemus 😦 Meillä taas mun mielestä meni päinvastoin, kaikki lapset tykkäsivät tosi paljon ja koettiin että se oli kyllä Pariisin matkan ihan paras osa. Tosin oltiin kaksi päivää Disneylandissa ja ainakin toisena päivänä oli ne sellaiset VIP-passit millä pääsi ohittamaan jonon, että siinä ajassa ehti käydä vähän enemmän laitteissa ja ainakin tuo passi helpotti paljon lasten kanssa menoa. Meitä oli viisi niin hintaa en edes uskalla muistella, söi kyllä aika suuren osan budjetista sen muistan mutta siihen oltiin varauduttu… Noh mutta teillä on pitkä reissu ja hyvin aikaa vielä edessä, joten eipä yksi huono kokemus sitä pilaa ja tulipa nyt “nähtyä” sitten ainakin teidän tuo Disneyland 😀 Aika kallis hinta oli tällä tsekkaamisella kylläkin. Pitäkää mukava Ranskan loma, kivaa seurata sitä täältä blogin välityksellä!

  1. Kiva kuulla että teillä Disneyland oli nappikokemus. Toivottavasti teistä lukijoista kukaan ei jätä Disneylandiä väliin meidän kokemuksen perusteella. Ranskassa on ihanaa! Mä kyllä nautin eniten niistä pikkukylistä ja kauniista maisemista kun ajettiin Ranskan halki. Toki täällä Rivieralla on lämmintä ja rentouttavaa, muta ikimuistoisimmat muistot jäivät muualta. Ihanaa kesää ja kiitos kun kerroit teidän Disney-kokemuksen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s