20130626-082650.jpg

20130626-082709.jpg
Eilen oltiin viimeisissä treeneissä ennen kesää supertyttöjen kanssa. Vitsit, tätä tulee talvella kaipaamaan kun saa ihanasta helteessä treenata ulkona. Eilen oltiin pareittain ja kisattiin toisia pareja vastaan. Hauskaa ja tehokasta!

20130626-084034.jpg
Treenien jälkeen Heidi On the Go-blogista luennoi meille ravinnosta. Meitä askarrutti miten laihtua ne viimeiset viisi kiloa, miten kasvissyöjänä varmistaa proteeinin saanti, entä mitkä tuotteet kannattaa hankkia luomuna ja mitkä ei. Aiheeseen olisi voinut käyttää monta tuntia ja mulle kyllä syttyi kipinä tutustua ravintoasioihin enemmän. Kiitos Heidi! Maistiaisiksi Heidi oli tehnyt meille proteiinipatukkaa (tuossa jäätelörasiassa)
ja tuollaisia vihersmootheja.

20130626-084504.jpg

5 thoughts on “Supertyttöloma alkaa

  1. Oliko smoothie se sama post-jussi detox -juoma, jonka resepti oli Heidin blogissa (mangoa, banaania, pinaattia, minttua, sitruunaa jne.)? Mä kokeilin sitä maanantaina ja se oli superhyvää!

    Heidiltä kaipaisin myös vinkkejä siihen, missä kannattaa syödä lounasta keskustassa, jos haluaa syödä hyvin, mutta terveellisesti ja mieluiten luomua? Sis.Delin salaatteja kun ei ihan joka päivä jaksa…

    1. Moikka Johanna! Laitoin sulle jo viestia blogissani 🙂 Smoothie oli hieman erilainen, mutta loytyy myos uudesta postauksesta 🙂

      Heidi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s