Mun paras kaveri on Suomessa! Sussi asuu Saksassa ja käy yleensä vain kerran vuodessa Suomessa. Viimeksi treffattiin tammikuussa kun oltiin seitsemänvuotiaan kanssa Hampurissa kyläilemässä kummitädin luona. S on siis myös seitsemänvuotiaan kummitäti.

Tänään käytiin Fishmarketissa syömässä. Fishmarketin ruoka ja palvelu ei saa kehuja, mutta so what kun saa viettää iltaa parhaan ystävän seurassa.

20130624-230209.jpg

20130624-231620.jpg

4 thoughts on “Helsinki by night

  1. Hei! Tiedän ettei ehkä varsinaisesti blogisi aihepiiriin kuulu, mutta olisiko mahdollista saada jonkinlaista postausta meikistäsi..miten sen teet tai edes mitä tuotteita käytät..Näytät aina niin kauniilta ja hehkuvalta. Enkä nyt tarkoita että se olisi vain meikin aikaansaamaa 🙂

    1. Apua! Musta tuntuu etten osaa ollenkaan meikata, saati antaa muille vinkkejä… Toki oon valmis oman tapani meikata kertomaan täällä. Katsotaan olisiko ensi viikolla aikaa tai sit viimeistään kun loma alkaa!

      Kiva kun jätit toiveen millaisia postauksia sua kiinnostaisi lukea, kiitos miljoonasti! Kerro myös muita vinkkejä, mistä voisin kirjoittaa. Tuntuu että välillä varsinkin aiheet kiertää samoja aihepiirejä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s