Viime viikolla järkättiin yhdessä Applen kanssa tilaisuudet yrittäjille Turussa ja Tampereella. Miniturnee huipentui tänään Helsinkiin.
Komeat ja kaupalliset myymäläpäälliköt Sonera Kaupasta asettautuivat meidän kanssa vastaanottamaan asiakkaita. Aika mahtipontinen vastaanottokomitea saatiin riviin Tomi Björckin Gaijiniin toivottamaan asiakkaat tervetulleiksi.

20130605-184555.jpg
Ja mun huippukiva kollega Tuomas oli myös paikalla. Tuomas jos joku saa mut aina nauramaan siihen malliin että vatsaan sattuu. Loistotyyppi siis!

20130605-184809.jpg
Saatiin Gaijin täyteen Sonerasta ja Applesta kiinnostuneita asiakkaita, mistä oon todella iloinen. Ja Tomi kertoi oman yrittäjyytensä menestysreseptejä , tarinat kiinnostavat aina. Niin nytkin. Ja aika coolia porukkaa toi ravintolajengi, tilaisuus hoitui 10+-tasoisesti kahveineen päivineen vaikka koko Gaijinin kortteli oli ilman sähköä koko aamun ja sähköt tuli päälle vain parikymmentä minuuttia ennen tilaisuuden alkua. Asiakaslähtöinen yrittäjä kurvasi Töölööseen keittämään kuudellekymmenelle hengelle kahvit. Asennetta!

20130605-184821.jpg
Tarjoilut oli kohdillaan, sellainen mantelikakku oli niin vastustamaton että söin niitä pari ja harmittelin kun en ottanut niitä dogibägissä mukaan… Pari yrittäjää seurasi tilaisuutta nurkan takana, niin täyteen saatiin Gaijin.

20130605-190338.jpg
Säväyttävät yrittäjänaiset asettuivat riviin ja kuvassa Johanna FKL:stä, Maija asianajotoimisto Mikko Salmiselta, toimittaja / puutarhuri Henrika, graafinen suunnittelija Pirjo sekä sisustusarkkitehti Hanna.

20130605-185719.jpg

20130605-185915.jpg
Kiertue pulkassa ja viimeinen palkinto arvottu. Tomi onnettarena arpoi iPadille uuden omistajan.

2 thoughts on “Tapahtumakierroksen loppuhuipennus

  1. Pilkunviilaajajuristina on pakko tietty kommentoida, että me ollaan FK, vaikka harhaanjohtavasti esimerkiksi sähköpostin loppuosa on fkl.fi. Tämä liittyi jotenkin siihen, että fk oli jo Falklandin saarille rekisteröity. Eipä silti, leppoisaahan siellä olisi varmaan työskennellä – Paitsi Rautarouvan aikaan!

    Kiitos herkullisesta aamiaisesta ja hyvistä vinkeistä!

    Johanna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s