Tehdään yksi asia selväksi, mä en oo mikään suuri golfin ystävä ja pelaan käytännössä ainoastaan duunin puolesta. Sonera on GameBook Tourin pääyhteistyökumppani ja sinne oon vienyt asiakkaita ja yhteistyökumppaneita aina pari kertaa kesässä. Selvää on, että itse kilvoittelen aina jumbosijasta, koska mä en osu palloon aina eikä ne todellakaan lennä sinne minne pitäisi.

GameBook on sellainen iPhonessa ja Androidissa toimiva sovellus, jonne voi laittaa golfkierroksen tulokset. Me järkättiin töissä kolmen Suomen parhaan golfarin kanssa asiakastilaisuus toukokuussa jossa yrittäjiä kutsuttiin pelaamaan Mikko Ilosen, Ursula Wikströmin ja Kalle Samoojan kanssa. Kisan voittaja sai Samsungin huippuhienon tabletin.

Mä kirjoitin tästä myös mun Sonera-blogiin:

http://blogit.sonera.fi/2013/06/mikko-ilonen-haki-peli-iloa-sonera-vip-golfista-tanja-piha/

Sen verran penkkiurheilijaamusta löytyy että nyt viikonloppuna elettiin Mikko Ilosen upean pelin mukana Tukholmassa. Jos olis ollut yhtään ylimääräistä aikaa, oltais lähdetty paikanpäälle kannustamaan, mutta tällä kertaa heilutettiin Suomen lippua Gröna Lundista käsin.

Ja nyt tulevana ja sitä seuraavana viikonloppuna mulla on upea mahdollisuus (huomaa pieni sarkasmi…) pelata taas golfia… Pitäs varmaan kaivaa omat mailat ja kengät jostain esille.

20130604-081531.jpg

20130604-081557.jpg

20130604-081626.jpg

20130604-081456.jpg

2 thoughts on “Corporategolfia…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s