20130529-180728.jpg
Meidän yrittäjäaamu-turnee jatkui tänään Turussa. Vitsit kesäinen Turku on kaunis! Meidän aamiainen oli katettu joenrannassa sijaitsevaan E.Ekblomin Neuvolansaliin ja mä ihastelin kaunista maisemaa ja säväyttäviä turkulaisia ravintoloita. Turkuun mä luulen etten tarvitse ravintolasuosituksia, sillä pelkästään tuossa rannassa on ihan huippukivoja paikkoja: Donna, Blanko, Tintå ja sitten mun lounassuosikki Mami. Tänään nautittiin Janne Juvosen ravintolan Smörin aamiaista, nami nami.

20130529-180936.jpg
Ja vaikka tapahtumamarkkinointi tuntuu välillä työläältä, kalliilta ja ei siinä ehkä aina ole paras tuotto, niin kyllä mua motivoi kun asiakkaat tulee paikalle, antaa palautetta ja vielä hieroo kauppoja Sonera Kaupan huipputyyppi Samin kanssa. Ja asiakkaita kiinnosti kovasti iPadit joista Apple innostavalla tavalla kertoi. Myyntiä, myyntiä, myyntiä.

Musta olisi siistiä päästä jonain kesäisenä päivänä viettämään pidempikin aika Turussa. Sen verran säväyttävä paikka. Onneks kesäkuussa on Paavo Nurmi maratonin puolikas joten takuulla se 1:59:59 mulla siellä menee…

4 thoughts on “Kesäinen Turku

  1. Vieraaksi vaan Vähäristluotoon… Ollaan siellä kesällä ainakin kaksi viikkoa. Muista myös Naantali (ja Muumimaailma)! Ja Turun jokirannan italialainen klassikko Sergio.

  2. Mulla on onneksi 2,5-vuotias tytär, joka pääsee Muumiamaailmaan tänä kesänä. Yksi päivä Muumeilemassa ja toinen Turussa. Win-win kaikille. Ja Sisustuksen Koodissa pitää päästä käymään!

    1. Se Sisustuksen Koodi on ihana! Ja siinä vieressä on todella inspiroiva kukkakauppa (jonka nimeä en valitettavasti muista). Ja lelukauppa! Ja ennen oli Nina’s. Kyllä Turku on mahtava!

      Muumimaailmassa me ei olla ikinä käyty, ehkä tänä kesänä?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s