20130525-195859.jpg
Tänään päästiin treenaamaan Eiranrannassa kesäisissä tunnelmissa. Ainut miinus siitä että hanhet ovat valloittaneet ihan liikaa tilaa Helsingin rannoilta ja niiden jätökset ovat vastenmielisiä. Onko niille (siis hanhille) tehtävissä jotain? Ja lokit voisi myös häätää kauas ulkoluodoille!

Sannen ja Lindan kanssa heiluteltiin kahvakuulia, juostiin ja tehtiin muita meidän normiliikkeitä super-T:n johdolla. Ulkona on niin siistiä treenata!

Mutta huomenna pääsen taas tositoimiin! Jee! Juoksukamat on laitettu sievästi esille ja mieli on korkealla.

20130525-211442.jpg
Samsung on ystävällisesti kutsunut mut Naisten kympille ja oon ihan innoissani! Pariisin maratonin jälkeen huomenna tulee olemaan neljäs lenkki (=juoksukunto tämän lähes kahden kuukauden breikin takia ihan nollassa), mutta silti ihanaa päästä taas juoksemaan numerolappu rinnassa. PB:iä en tule tekemään, jännittää jo se että meneekö edes alle tunnissa ja ennen kaikkea: kestääkö jalka. Mutta mitä tykkäätte mun upouusista juoksushortseista? Supertyttö-Kerli treenasi noissa viime viikolla ja oli niin upean näköinen niissä että mä ajattelin että osa siitä upeudesta tarttuu muhun noiden shortsien myötä 😎!

Ja hitto, tää siivousprojekti ei oo vieläkään ihan valmis. Kenenkään muun lauantai-ilta ei voi olla yhtä ankea?

6 thoughts on “Takaisin pururadalle

  1. Hei Tanja,
    minun silmääni reitesi eivät kyllä pullukoilta näytä 🙂 Mutta kokeilepas Compeedin hiertymien estoon tarkoitettua puikkoa, joka alunperin siis jaloille tarkoitettu mutta toimii hyvin reisien hankautumiseen. Itse käytän paljon hameita kesäisin ja sipaisen Compeedia sisäreisiin, eikä hierrä 🙂

    1. Moi Penna, kyllä näissä reisissä vielä on sen verran ylimääräistä että sun vinkki tuli tarpeeseen. Juoksin eilen shortseissa mutta mua auttoi kun olin laittanut vaseliinia jalkoihin.

      Nyt Summer Challengen myötä toivon että saan painoa sen verran alas ja reisiin lihasta että ei tarvitsisi enää rasvailla ✌

  2. Jos vähänkään tuntuu, että reidet rupeavat hankaa, niin vaseliinia tai em. compeedia sisäreisiin. 12 km lenkistä juoksin noin 6 km, loput kävelin todella erityisellä tyylillä. Ei ollut kovin mukavaa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s