Kävimme tänään palauttamassa pari synttärilahjaksi saatua Legoa jotka meiltä löytyi entuudestaan ja hyödynsimme vaihdon yhteydessä Stockmannin edun -20% leluista kun poika vaihtoi nämä kaksi yhteen vähän isompaan pakettiin.

Samalla käytiin katsastamassa Akateemisen uutuuskirjat. Mä luen itse paljon ja joka ilta luetaan myös seitsemänvuotiaan kanssa iltasatuja. Klassikot Astrid Lindgreniltä, Kolme iloista rosvoa ja Fedja-sedät on luettu. Nyt ajattelimme tutustua seuraavaksi Onneliin ja Anneliin. Mä laitoin omalle lukulistalleni Kristina Ohlssonin uusimman sekä odotetun Khaled Hosseinin. Mietin olisiko se kiva lukea englanniksi vai käynkö hakemassa sen Otavalta suomennettuna. Ja Sofi Fahrmanin ja sen yhden ruotsalaisen bloggaajan (jonka nimeä en muista vaikka aina silloin tällöin hänen blogiaan silmäilen) Bodylicious sopii hyvin mun Summer Challenge -harjoitukseen.

20130522-222052.jpg

Ja kesälomalla voisin harkita että Paul Krugmanin lamantappoteos voisi olla leppoisaa lomalukemista Nelson Mandelan muistelmien kanssa.

20130522-222345.jpg

20130522-222352.jpg

6 thoughts on “Lukuhaaveita

  1. Itse luen mielelläni aina alkuperäiskielellä, jos kielitaitoni ei riitä, niin sitten valitsen suomennoksen.

  2. Anneli ja Onneli on ihan huippu, luettiin sitä, kun tytär oli ekalla luokalla aina iltaisin ja nauraa käkätettiin tarinoille.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s