20130507-180852.jpg
Mun suosikkivuodenaika on kesä! Mä rakastan lämpimiä päiviä, hetkiä rannalla ja valoisia iltoja.

Meillä ei ole kesämökkiä, joten useana kesänä me ollaan suunnattu muutamaksi viikoksi johonkin Välimeren suuntaan. Meidän perheessä suunnittelu tuppaa jäämään vähän viime tippaan, joten nyt vasta mietitään mihin sitä voisi lähteä. Yhtenä vaihtoehtona ollaan pyöritelty Tour de Francea. Eli lennättäisi Pariisiin, vuokrattaisi auto ja seikkailtaisi ympäri Ranskaa.

Mitä kivoja kesälomamatkavinkkejä teillä olisi? Lämmintä, hyvää ruokaa, kauniita maisemia ja uimista pitää löytyä.

Nämä Louis Vuittonin kesävarusteet olis muuten ihan täydelliset jossain hiekkarannalla!

20130507-181250.jpg

20130507-181258.jpg

Isoimmat lasit naamaan ja kohti kesää! Virnistys naamalla, vaikka joku eilen kommentoikin ettei mun kannattaisi yrittää virnistää kun se näyttää enemmän irvistykseltä. Ei haittaa miltä näyttää, hymyllä voittaa aina monta hyvää asiaa! Keep smiling!

20130507-182149.jpg

16 thoughts on “Mitä kesäsuunnitelmia teillä on?

 1. Tour de France kuulostaa hyvältä. Itselle Normandie ja ne rannikot on kiinnostavia. En oo koskaan käyny kun hieman kauhistuttaa se ranskankielen puhuminen. Se ei oo ihan se vahvin kieleni…ja tuolla rannikoilla ei kauheasti tota englantia puhuta. Me suunnataan iloiseen Italiaan. Milanoon ensin stokkaa kesäaleja ja siitä sit Sardiniaan lepäilee. Viime kesänä käytiin tuolla Etelä-Ranskassa ja se on kyl kiva! Ja vaikka kieli ei luista niin hymyllä saa paljon anteeksi. Asenne ratkaisee 😉 Aurinkoista viikonjatkoa!

  1. Normandiaan mäkin haluaisin! Mä en puhu ranskaa sanaakaan… Me oltiin pari vuotta sitten Sardiniassa, siellä kannattaa varoa niitä kalleimpia paikkoja missä caprese-salaatti maksaa 35€. Se on kaunis saari ja vesi on just niin uskomattoman väristä mitä kuvissa!

   Täytyy varmaan varata vaan lennot ja alkaa sitten miettimään mitä sitä tekis. Mua kyllä houkuttaa toi Ranska ja sit päätyisi vaikka viikoksi vielä Rivieralle loman lopuksi.

 2. Mrs Omg vasta virittelee kesäsuunnitelmia. Mukana kulkee 2-vuotias, joten pitkät automatkat eivät onnistu tänä vuonna. Ehkä Muumimaailma yhtenä päivänä ja Turku toisena? Niin, ja jääpähän ne eurot koti-Suomeen. Hih 🙂

  Katselin kyllä kesän lentotarjouksia ja jostain syystä Rooma rupesi kiinnostamaan. Joku ihana hotelli ulkouima-altaalla ja lähistöllä kivoja kahviloita ja ravintoloita. Mies vaan ei halua Roomaan; on kuulemma liian kuumaa. On vielä oikeassa, mokoma..

  Jonnekin on pakko päästä, koska työt alkavat syksyllä (jos siellä on mitään töitä tehtäväksi edes).

  1. Ciao Bella Rouva OMG,

   Ah, Rooma! Se on niin ihana. Toisaalta, poolilla kun makaa, se kuumuus ei tunnu niin pahalta kun voi pulahtaa altaaseen vilvoittelemaan. Mä muistan kun meidän poika oli kaks, niin lyhyetkin automatkat tuntui tosi pitkiltä. Tuossa iässä kaikki voittaa kun lomalla ollaan paljon rannalla tai uima-altaalla.

   Toivottavasti pääsette lomalle. Millä fiiliksillä oot palaamassa takaisin töihin? Onko hoitokuviot lapsen osalta jo selvinnyt?

 3. Ehdottomasti Ranskaan! Nizza, Monte Carlo, Sant Tropez, Antibes.. mmmmm.. ja sitä kautta vaikka Toulouse ja Andorra! Ajomatkat ei per pvä pahoja ja matkan varrella on vaikka kuinka monta ihanaa pientä paikkaa ja kylää. Andorra mahtava mesta ja mieletön ostoskeidas ( verovapaata tietenkin ;))

  1. Moi Minky, Riviera erityisesti on ihanaa aluetta. Oltiin siellä pari vuotta takaperin kolme viikkoa, ensin viikko vuokratussa talossa ystäväperheen kanssa Cannesin takana, sitten viikko hotellissa Monacossa ja vielä viikko Antibesissä.

   Nyt mä haluaisin nähdä muutakin Ranskaa: Normandiaa, viinitiloja. Mitä luulet onko se vähän turhaa ahnehtimista? Koska pelkkä autossa istuminen ja yhdessä paikassa puolikkaan päivän viettäminen ei myöskään houkuttele. Katsotaan mitä tässä keksitään.

   Onko sulla kesäsuunnitelmia?

   1. Kuulostaa hyvältä! Ranskassa on paljon nähtävää 🙂
    Varmasti löydätte mahtavia paikkoja ja matkan varrella kauniita yöpymismestoja. No hätä 🙂

    Asumme tällä hetkellä Andorrassa, josta pääsee kätevästi tunnissa Espanjaan tai Ranskaan.Kesäsuunnitelmat keskittyvät vähemmän tunnettujen paikkojen tutkimiseen ja pakkohan sinne on jokunen Riviera viikonloppu mahduttaa:) Nizzaan kun ajaa täältä 7 tunnissa!

    Ihanaa kesän odotusta ja lomaa sinne!

    Ja tsemppiä treeniin!

 4. Oli pakko käydä lukemassa se hymyilykommentti. Mua ihmetyttää, että onko ihmisillä oikeasti niin huono itsetunto, että on pakko nostaa sitä haukkumalla muita. Itse olen saanut todella paljon huomautuksia hymystäni, jotka liittyvät usein siihen, että paljastan liian paljon hampaita ja näytän mukaan kiinalaiselta sarjakuvahahmolta. Musta sulla on ihana hymy.

  Ps! Ohitin sut vappuaattona Aleksanterinkadulla ja kuulin miten puhuit J. Bieberistä aivan ihanan innostuneesti.

  1. No, jos joku ärsyyntyy musta näin kovasti, ei voi mitään. Toivottavasti en ole kyseistä henkilöä loukannut millään tapaa. Jos häntä helpottaa kun täällä antaa palautetta, antaa tulla vaan. Mä kestän sen. Enkä oo varaamassa aikaa Nordströmille huultentäyttöön vaikka hän sitä mulle suositteli. Näillä huulilla, näillä hampailla ja tällä hymyllä oon oma itseni ja hyvin sujut sen kanssa miltä näytän.

   Ei anneta ihmisten hetkauttaa meidän mieltä ilkeillä kommenteilla! Mennään molemmat hymyssä suin eteenpäin. Oli hymy miten persoonallinen hyvänsä, hymy on aina hymy ja se on parasta mitä ihminen voi toiselle antaa! Kiitos sillekin kovasti kun kommentoit aihetta, lämmittää tosi paljon mua 💕💕👍

  2. Oisit muuten sillon vappuna pysäyttänyt mut! Mä jotenkin olin niin tohkeissani Bieberistä kun näin miten vannoutuneita faneja sillä oli. Se tarttui! Tällainen 37-vuotiaskin oli ihan huumassa mukana. Seuraavan kerran tuu ja nykäise hihasta vaikka kuinka painaisin vauhdilla ja kiireisen näköisenä eteenpäin!

 5. Ihanat arskat! Ja vitsit noi LV:n kesäuutuudet iskee täysillä! Katselin niitä just vähän aikaa sitten netistä!:)

  Itse lähden kesällä Sveitsiin kannustamaan paria tuttua juoksemaan vuoristomaratonin!:D

  1. Vuoristomaraton? Se vaatii jo omanlaista luonnetta! Niin mä kyllä ajattelin tavallisesta maratonista vielä vuosi sitten… Onko se koko matkan vuoristossa? Siellä tarvii kyllä kannustusta 🙂 Mua kannusti Pariisissa yhden kannattajaporukan kyltti jossa luki “Finishing is your only fucking optionU”. Ne oli varmaan viidessä, kuudessa kohdassa matkan varrella ja joka kerta sain voimaa niistä sanoista.

   Mä tykkään noista aurinkolaseista, ne on riittävän isot ja istuu yllättävän hyvin naamalla isosta koosta huolimatta. Ja nyt mulla on vielä Rayban aviator -kuume… Ja jonkun värikkään laukun haluaisin LV:lrä, joko pinkin Alman tai lilan Speedyn. Pitää varmaan lotota huomenna…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s