Heti kun auringonsäteet alkoi edes vähän lämmittämään ja ensimmäinen keväisen lämmin päivä koitti, niin houkutus päivittää garderobi kesäisempään suuntaan on valtava. Koska kaikkien kevään matkojen ja hankintojen jälkeen ainakin mulla budjetti on kireä, niin yritin kasata kivoja juttuja vähän edullisemmasta kategoriasta.

20130506-175717.jpg
Esprit sandaalit vs. Saint Laurent Tribute -sandaalit

Tänään lounaalla näin mun vakkari-kahvilassa tytön jolla oli päällä punaisen persikkaiset farkut ja vitsit ne näytti hyviltä.

20130506-180651.jpg
Espritin edullisempi versio vs. Frame Denimin tän hetken kuumimman farkkumerkin versio

Muuten, seitsemänvuotiaalle on myös punaiset farkut haaveissa. Samanlaiset on meillä ollut aiemmin käytössä, ei vaan enää mahdu päälle.

Sitten mä oon bongannut ihanan asukokonaisuuden ruotsalaisen Carolina Gynningin päältä: valkoiset farkut, vaalean nahkatakin ja Isabel Marantin kengät.

20130506-182003.jpg

20130506-182419.jpg
Espritin pusakka vs. IRO:n nahkatakki

Aika kivoja, kesäisiä vaatteita löytyy, mitä hankkimalla tili tyhjenee ennen kuin pääsee alkuun, jos pyörii pelkästään tämän hetken halutuimpien merkkien osastolla. Onneksi kivoja juttuja löytyy myös edullisempana! Zaraan pitää myös tehdä täsmäisku kesävaatteiden tiimoilta! Onko teillä muuten kokemusta miten on Espritin vaatteiden laadun kanssa?

Espritin vaatteet saa kätevästi niiden nettikaupasta:

http://www.esprit.fi/

*)postaus sisältää mainoslinkkejä

2 thoughts on “Säästä vai satsaa?

  1. Ei kannata Tanja ostaa noita huokeampia versioita. Sinulla on kiva garderoobi, Espritit siellä joukossa alkavat harmittaa ja ostat kuitenkin lopulta alkuperäiset suosikkisi.

    1. Taidat olla oikeassa 👍. Välillä vaan tuntuu että hölmöä maksaa viisinkertainen hinta jos ne ei kuitenkaan oo niin laadukkaat ja säväyttävät. Mutta kyllä sitä silti mielummin ostaa ne ykkösvaihtoehdot.

      Kiva kun kommentoit! Ollaan kuulolla!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s