20130506-123248.jpg
Summer 2013-challengessa tuloksia tulee treeniä tehostamalla ja ruokavaliota keventämällä. Tänään kanasalaatti avocadolla viereisestä Coffee Beanista.

10 thoughts on “Lounasaika

 1. Mä kuulun vaativiin lukijoihin ja toivon että lopettaisit noi sun porsaan näköiset hymyt kun otat kuvaa. Sulla ei ole huulia, joilla hymyillä.

  1. Kuulepa hyvä lukijani. Jos mun hymyt häiritsevät sinua, älä vaivaa itseäsi ja tule tänne blogiini niitä ihmettelemään.

   Mielestäni hymy, oli se millainen hyvänsä, on parempi kuin hapan ilme.

   Mä en ole malli, mutta pidän itsestäni juuri sellaisena kuin olen ja aion välillä hymyillä, välillä irvistellä ja kaikkea siltä väliltä niin kauan kuin bloggaan.

   Keep smiling!

 2. No voi kiesus!! Eikö tämä maa ole jo täynnä näitä “myrkkyä saaneita” eli hymyä kehiin vaan niin paljon kuin suunpielet periksi antaa!!! Pitääkö kaikesta valittaa? Blogejahan ei ymmärtääkseni ole kenenkään pakko lukea jos se noinkin kipeää tekee jonkun sielunelämälle!!! Hitto sentäs!

  1. Äh, jos mä ärsytän jotain näitä kun ulkonäöllä, elämäntyylilläni tai mielipiteilläni, niin ei voi mitään. Karavaani kulkee ja koirat räksyttää. En tietenkään tahallani halua loukata ketään, mutta musta on surullista ajatella millaista näiden ihmisten elämä on joiden pitää nimimerkin takaa piikitellä.

   Keep smiling!

 3. Hej,

  katsoin eilen vitoselta Ruotsin Suosikin eli Okej:n “historiikkia” ja kun siellä haastateltiin jo aikaa sitten unohtuneita Lili ja Susie Päivärintaa, ne oli ihan kuin sun siskoja! Fanititko niitä aikanaan ja lookki jäi päälle, sinkkipastoineen kaikkineen? 🙂

  1. Mä tiedän. Mun tavaramerkki on ruumishuulipunat. Nykyisin niillä on nude-leima, mutta mun huulet on välillä kun vetäisin peitepuikkoa niihin. Mutta se että luopuisin niistä, olis vähän sama kun Kaarina Suonperä luopuisi sinisestä ripsiväristä…

   1. Aika ihanaa että sulla on noin hyvä huumorintaju itsesi kanssa…välillä jotkut postaukset on antaneet aihetta ajatella että olet epäempaattinen jääkylmä porvari mut ehkä sussa, toivottavasti, on tasoja. 😉 ❤

   2. Pakko sitä on osata itselleen nauraa! En mä silti mikään maailman huumorintajuisin tyyppi ole. Ymmärrän että tyylistäni täällä saattaa tulla varsin kylmä kuva, koska olen yrittänyt vetää rajan etten kertoisi esimerkiksi perheestäni kovin paljoa.

    Kiitos kun kommentoit ja ihanaa helatorstaita!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s