Tänään meille odotetaan kymmentä seitsemänvuotiaan kaveria juhlimaan synttäreitä.

Meiltä puuttui kertakäyttöpöytäliina ja pari paperihattua, joten mä kirmasin heti aamusta (no joo, Stocka aukeaa kello 12…) hakemaan niitä sekä tekemään viime hetken hankinnat Herkusta. Toivelistalla oli joka lapsen unelma: cocktailtikkuja lihapullilla ja nakeilla. Niitä tulee ja vähän muitakin herkkuja.

Muuten, Stockmannin sisäänostajat voisivat panostaa kauniisiin kertakäyttöastioihin, servetteihin ja pöytäliinoihin. Valikoima oli varsin jäätävä. Onneksi olin ostanut astiat ja servetit aiemmin Tukholmasta.

Ja saa nähdä millainen hulina täällä on kymmenen pojan kanssa… Kohta alkaa!

20130505-140210.jpg

10 thoughts on “Juhlat jatkuu

 1. Kuka sä luulet olevas? “Stadium voisi pitää kokoja jäljellä niin ehkä kauppa käy!!!” “stocka voisi panostaa plaa plaa plaa” uudestaa, Kuka hitto sä luulet olevas? Ihan oikeesti?

  1. En kuulepa luule olevani kukaan muu kuin oma itseni Tanja Piha.

   Syy, miksi nostan noita asioita esille ei liity pelkästään siihen että mua “harmittaisi” jos en jotain tuotetta itselleni saa. Ihan meidän kaikkien hyvinvoinnin kannalta olisi suotavaa jos suomalainen ja helsinkiläinen kivijalkakauppa menestyisi. Ja siellä menestyy sillä että tarjoaa asiakkailleen palvelua (jota kokemukseni mukaan monissa Helsingin liikkeissä ei saa tai sitä joutuu odottamaan) ja lisäksi valikoima on suppea ja koot monesti loppu. Nopealiikkeiset asiakkaat klikkaavat itsensä verkkoon ja rahat pyörittävät montaa brittiläistä, jenkkiläistä ja muuta firmaa. Kotimaan talouteen ei jää muuta kuin ne Jenkeistä tilatut lenkkarit. Jos olet yhtään aiheeseen perehtynyt, ulkomaisen verkko-ostamisen määrä lisääntyi viime vuonna yli 15% kun kotimainen verkko-ostaminen samaan aikaan väheni. Erikoiskaupan kasvu oli selkeästi ulkomaista verkko-ostamista hitaampaa, vain 3,3%. Itse suosisin paljon mielummin suomalaista yrittäjää ja kauppaa jos valikoima olisi enemmän mieleeni.

   Jos tarvitsen tossut, odotan että niitä saisi edes tilauksesta koossani. Ja sama kertakäyttöastioihin, Marimekko ja Muumit ei pitkälle kanna, kun netistä saa lastenjuhliin mitä makeimpia juttuja, kunhan olisi ajoissa liikkeellä.

   Muista, asiakkaat vaativat palvelua ja itse kuulun hyvin vaativien asiakkaiden joukkoon.

   Ja jos blogini tyyli ei miellytä, älä kiusaa itseäsi, turha sitä on lukea. Jos taas haluat aikaansaada keskustelua, shoot me!

   Hauskaa sunnuntaita!

   Tanja

 2. Heippa ihana Tanja,
  ja paljon onnea poitsulle ja vanhemmille tietysti myös! 🙂 Tuo on kyllä NIIN totta; on todella vaikeaa löytää kivoja, mutta silti tyylikkäitä kertiksiä! Siinä olisi todella myyjän markkinat! (Samoin kuin noissa lenkkareissa, itseäni myös harmittaa, kun en tunnu mistään löytävän nyt niitä Niken free kolmosia omassa koossani! Haluisin juuri sen kuosin, kun sullakin, ne on niin makeet! 🙂
  Tosi harmi homma, kun jouduit eilen keskeyttämään. Mutta ajattele, sä vedit juur muutama viikko sitten maratonin! Se on ihan mieletön suoritus! Joten nyt vaan nenu kohti uusia haasteita ja tavoitteeksi tietysti saada akilles rauhoittumaan 🙂
  Mä olin eilen ekaa kertaa siellä HCR:ssä, oli kyllä tosi hieno kokemus! Treenit vaan on olleet todella epämääräisiä, ja se kyllä kostautui nyt, eli aika ei todellakaan ole mikään hyvä 😉 Mutta nyt voi sitten miettiä, että haluunko tosissani alkaa treenata, ja mahdollisesti asettaa jotain tavotetta ensi vuodelle, tai jopa syksylle? Onhan noita tapahtumia pitkin kesää monella suunnalla 🙂
  Kuinka monta puolikasta sä muuten oot nyt juossut?

  1. Rouva V, megasuperonnittelut ensimmäisestä puolimaratonista! Sen juokseminen vaatii kuntoa, pitkäjänteisyyttä ja tahdonvoimaa. Onnea.

   Mun ystävät, jotka osaavat ennakoida tulevat lastenjuhlat, tilaavat kertikset netistä. Mä havahdun kertakäyttöastioiden ja muun rekvisiitan tarpeellisuuteen aina sen verran myöhään, etten ikinä kerkeä tilata niitä… Tulisipa joku joka laittaisi sellaisen kaupan pystyyn. Tässä olisi heti yksi asiakas!

   Juoksemisesta vielä, mä luulen että asiantuntijat neuvovat että juoksussa kehittymiseen tarttee yhden pitkän lenkin, yhden intervallin ja pari palauttavaa, tasavauhtista viikossa. Suosittelen Kirsi Valastin Naisen juoksukirjaa, siellä on eri tasoisille juoksijoille myös ohjelmia ja vinkkejä harjoitteluun. Oon ilmoittautunut Naisten Kympille Samsungin vieraana, nyt tuntuu etten pääse sinnekään. Prioriteetti ykkönen on nyt saada jalka kuntoon. Sitten jos se tulee kondikseen ja pääsen taas treenaamaan, niin Turussa on kesäkuun lopussa Paavo Nurmi maraton ja siellä puolikas. Mulla puolikkaita takana kai kuusi ja yksi kokonainen maraton.

 3. Sä olet aiheuttanut lenkkarikuumeen muillakin ja nyt mies ihmettelee, että miksi haaveilet lenkkareista… 😉

  Nätit (ei omaisuuksia maksavat) kertakäyttöastiat pitäisi ehdottomasti löytyä Stockalta.

 4. “Jäätävä” tarkoittaa monen ihmisen sanastossa erinomaista, hienoa, huikeata jonkun suuruutta tai paljoutta tai edellä mainittujen kaltaista positiivista ilmaisua….

  1. Moi Masa, hassua. Sama sana voi tarkoittaa eri ihmisille eri asiaa. Mun kielellä jäätävä on enemmän “mauton”, “karmea” ja “ei-haluttava”.

   Kiitos kun toit ton esille, en tiennytkään että sillä olisi myös toinen merkitys!

   Illanjatkoja!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s