Ei se akillesjänne kestänyt. Ja jouduin keskeyttämään Helsinki City Runin 8km jälkeen. Mä oon todella hajalla ja maani myynyt. Eikä kyyneleetkään ollut kaukana kun tallustelin yksin siellä Keskuspuistossa. Onneksi mieltä piristi kun kävin Rusan kautta ja näin hevosia. Ja poimin metsästä siinä kiukuspäissäni kimpun valkovuokkoja.

Mua ärsyttää ihan kauheasti että a) paikat ei oo kunnossa ja b) keskeyttämisestä tulee niin luuseri-luovuttajan olo. Olis pitänyt olla viisas ja jäädä suosiolla kannustusjoukkoihin. Kai se täytyy vaan tää ilta nuolla haavoja ja miettiä millä ilveellä saan itseni kuntoon ja sitten tällä treeniohjelmalla myös tuloksia. Päivän kunto ei olisi johtanut todellakaan kahden tunnin alitukseen vaikka jalka olis kestänyt.

Mutta kun oma kisa ja kroppa ei oo kunnossa, niin onneksi voi iloita muiden huippusuorituksista! Mies juoksi 1:32 ajan, supertyttö-Johanna 1:40 (p.s. tää nainen on uskomaton! jos Johanna olis aloittanut juoksemisen lapsena, niin tässä meillä olis Suomen olympiatoivo joka pistäis kampoihin afrikkalaisjuoksijoille!) Heidi jäi harmittavat 20 sekuntia ennätyksestään ja kirsikkana kakussa mun ihanat ensikertalaiset ystävät juoksivat hienosti kaikki 2:05-2:15 ajan puitteissa maaliin! Hyvä Henrika, Johanna ja Kerli! Ja Linda taitaa kanssa olla vielä puolikuntoisena Pariisin jälkeen, mutta taisteli itsensä hienosti juosten maaliin. Henrikaa olisin halunnut olla vastaanottamassa maalissa, mutta multa loppui siis iPhonen akku ja luultiin Heidin kanssa että Ika olis jo juossut, joten me ei nähty toisiamme Stadionilla ollenkaan ja se mua vähän harmittaa.

20130504-211258.jpg

Ja vaikken juossut matkasta kuin tuon kolmanneksen, niin parasta oli ihanat kannustajat! Kiitos supersupertyttö- Andrea, Jesper, Paola ja erityisesti äiti ja isä jotka tulitte seitsemänvuotiaan ja banderollin kanssa kannustamaan!

20130504-212026.jpg

20130504-212738.jpg

4 thoughts on “Harmittaa niin paljon

 1. Voi harmi!!! Mutta jos ei oo kunnossa niin silloin pitäisi vaan malttaa olla kannustusjoukoissa, vaikka se on todella vaikeeta jättää juoksu väliin. Mutta kyllä sä tuosta vielä voittoon nouset! Parantelet nyt vaan itsesi kuntoon!! Mäkin räpiköin ihan äärirajoilla,8km takana ja oli pakko miettiä jatkaako vai ei. Jaksoin jotenkin maaliin ajassa 2.19.16 eipä kaksinen mutta läpi sentäs. Nyt lepoa ja ajatukset eteenpäin! Tsemppiä sulle!!

  1. Moi ja supermegaonnittelut HCR:ista! Hienosti juostu, reitti on yllättävän raskas ja eilinen lämmin päivä teki juoksusta myös raskasta.

   Onko sulla uusia juoksukisoja tulossa?

   Nyt mulla edessä todellakin vaan chillailu, että saan jalan kuntoon. Hauskaa sunnuntaita ja ollaan yhteyksissä!

   1. Juu ajattelin mennä Espoon ranta puolikkaalle kokeilemaan syksyistä kuntoani. Nyt vaan täytyy ottaa itseä niskasta kiinni ja lopettaa herkut ja keskittyä treenaamiseen!!! Auts kesä, grilli, terassit😱…..mutta pakko yrittää 😊

   2. Tuu Turkuun kesäkuun lopussa! Se on kiva reitti ja siellä voitaisiin tehdä molemmat uudet ennätykset.

    Mä tuun myös varmaan sinne Espooseen, ellei ne oo liian lähekkäin Tukholman puolikkaan kanssa. Heidi on houkutellut mua sinne, mutten oo vielä ilmoittautunut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s