20130503-162529.jpg
Huomenna se koittaa. Nimittäin eka yritys juosta Pariisin maratonin jälkeen. Numerolappu haettu Kisahallilta ja nyt mietin lähinnä missä vaatteissa juoksen huomenna. T-paita vai pelkkä hihaton toppi? Ja mitkä trikoot?

Mä oon fiiliksissäni, sillä meitä on lähdössä aika kiva porukka juoksemaan: Heidi, Linda, Johanna, Henrika, toinen Johanna ja Paola. Ja Kerli! Ainakin! Ja paljon tuttuja tulossa mukaan.

Toivottavasti paikat kestää ja selviän kunnialla ja itseäni enempää rikkomatta maaliin.

6 thoughts on “Helsinki City Run!

    1. No joo. Voi olla ettei tää kestä juoksua kuin kilometrin. Ei tiedä. Toisaalta kun oon houkutellut mukaan kolme ensikertalaista niin en viittis itse feidata. Jos tää kipeytyy juostessa, niin aion keskeyttää ettei mee kesän juoksut pilalle!

    2. Kiitos kannustuksesta, pääsin juosten 8 km ja sitten heitin pyyhkeen kehään- Raivostuttaa ja surettaa. Ei hajuakaan koska tää jalka kestää juoksua. Johanna, yksi neuvo minkä sulle annan: venyttele, venyttele ja venyttele. Mä en sitä tehnyt enkä tee, siksi varmaan paikat ei kestä.

  1. Minä ja Jesper tullaan kannustamaan reitin varrelle! Joten tankkausapua on saatavissa. Tarvittaessa löytyy hemohesiä, geeliä tai Iphone laturia. Hyvin menee 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s