Mä oon ihastellen katsellut erilaisia isoja, värikkäitä statement-kaulakoruja ja hairahduin ostamaan itsellenikin sellaisen.

20130424-153948.jpg
Tässä tulee ihan joulukuusi olo, oranssi paita ja rihkamakillutin kaulalla. Miten mä oon näin arka, heti kun on kokoa ja väriä niin haikailen jonkun pienen ja sievän perään…

Ja btw, asiat ei ikinä ratkea sillä että niitä murehtii yksin. Tänään tulin kuin myrskynmerkki toimistolle mutta nyt meillä on jo, kiitos mun kollegan Tuomaksen ja parin myyntijohtajan, paljon parempi fiilis ja pläni kasassa!

6 thoughts on “Joulukuusi

  1. Ei todellakaan tule mitään joulukuusivsikutelmaa! Kai olet nähnyt, millaisia statement-koruja Marialla on ollut omassa blogissaan – ja nekin ovat olleet mun mielestä tyylikkäitä!

    Ja hyvä, että päivä jatkui paremmin. Yhteistyössä on voimaa! Huomasin sen itsekin tänään, kun mulla ei ollut mitään kokouksia ja olo oli ihan orpo.

  2. On hieno mielestäni, pidä ilman muuta. Itsekin arastelin ennen näyttäviä asusteita mutta nyt olen ihan hurahtanut. Seuraa #bleuhydra niin ei tunnu olo joulukuusena niin yksinäiseltä😃.

    Ps pahoittelen vähäistä kommentointia, olen pelkän puhelimen varassa jonkun aikaa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s