20130410-191845.jpg
Meillä töissä lanseerattiin eilen uusi, kova ja rajaton liikkuva netti. Me syötiin poseeraustarkoituksissa mun kollegan Tuomaksen kanssa kuormasta iPad Minit 🙂 Loppusijoituspaikka näille ipadeille taitaa olla myyntikisapalkinnoiksi.

Postasin tän kuvan heti Facebookiin ja ollaan itse Soneralla tosi fiiliksissä tästä uudesta netistä jossa asiakkaat saa superedullisesti liikkuvan netin tablettiin, läppäriin, nettitikkuun tai sitten sellaiseen 4G pömpeliin (ei varmaan pitäs paljastaa millä nimellä me siitä sisäisesti ollaan puhuttu kun riittävän kuvaavaa nimeä sille ei oo löytynyt, kerron kuitenkin jos joku teistä vaikka innostuisi hullun nimen perusteella ostamaan sen :), se on jakorasia…). Nyt sitä vaan toivoo että me myynnissä ja markkinoinnissa onnistuaan kertomaan tästä uudistuksesta asiakkaille yhtä innostuneesti mitä itse lanseeraushetkellä ollaan. Ei muuten oo aina niin helppoa… Mun arjessa en pärjäsi itse mitenkään ilman liittymää ipadissä ja läppärissä. Miten teillä? Käytätkö sinä jotain tablettia? Miten?

P.S. Jalat on palautuneet maratonista uskomattoman hyvin, mutta korkokenkiä ei vielä tee mieli laittaa jalkaan. Converset rules!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s