Paris Marathon 2013! Mä tein sen! Saavutin yhden unelmistani!

Just nyt en jaksa sanoa muuta: väsynyt mutta onnellinen! Aikaa mulla tuon 42,195 kilometrin juoksemiseen meni 4:54 mutta ensikertalaisena oon tosi tyytyväinen!

Jos kukaan teistä ikinä harkitsee maratonia, kannustan kaikkia tänne Pariisiin. Mä en usko että yksikään toinen maratonreitti voi olla yhtä kaunis.

20130407-174642.jpg

20130407-174918.jpg

25 thoughts on “Niin voittajan olo!

 1. Voi vitsi upeeta sä teit sen!!! Vähänkö voit olla ylpeä saavutuksesta!!! Onnea!! Nyt vaan joku kiva ostos muistoksi 😊

  1. Kiitos Siru! Tuntuu itsestäkin aika uskomattomalta että onnistuu sellaisessa asiassa, missä en voinut ikimaailmassa kuvitella onnistuvani. Kai se harjoittelu vaan kantaa hedelmää… Pariisi oli mahtavin paikka juosta maraton, reitti oli niin inspiroiva. Multa jäi tällä matkalla ostokset kokonaan väliin, maanantaiaamuna vaihdoin pikashoppailut mieluummin pitkään aamiaiseen hotellilla ja croisanttien mussuttamiseen…

  1. Pekka, sä oot mun juoksijaidoli! Sä oot varmaan ekoja jonka oon nähnyt juosevan maratonin joskus pari vuotta sitten HCM:llä. Muistan kun viiletit hirveetä vauhtia ohi tossa Kaivarin rannassa! Kiitos kun oot inspiroinut ja tsempannut mua.

   1. Kiitos inspiraatiosta Hellu! Sä oot sellainen superjuoksija etten oo ennen sun kaltaista tavannut. Sä ja sun blogi inspiroi mua, keep up the good work. Mä soittelen sulle huomenna. Puss. Ja Turku ja Tukholma kutsuu!

   1. Niin oot! Meidän oli ikävä sua!

    Mutta, kuten sanottu. Meidän täytyy valloittaa Pariisi supertyttövoimalla ILMAN juoksutapahtumaa. Silloin voi surutta osallistua mun haaveissa olevalle toisen maalimansodan aikaiselle kävelykierrokselle, juoda paljon roséeta ja shampanjaa sekä shoppailla ja juosta kaikki nähtävyydet läpi. Aloitetaan matkasuunittelut ensitilassa kun taas tavataan.

    Ja harkitaan, juostaisko me toi yhdessä ens vuonna…

  1. Niin tehtiin maailman kivoin, kaunein, upeasäärisin ja gasellimaisin etiopialaisjuoksija supertyttö-Linda! Kiitos maailman eniten että lähdit mun mukaan Pariisin ja oot opettanut mulle harjoittelusta, juoksemisesta ja muusta niin kovin paljon. Sä inspiroit mua! Kiitos.

  1. Kiitos Elle-Marie! Tuntuu ihan mielettömältä. Mä en edes osaa pukea sanoiksi miten paljon tuttujen ja tuntemattomien kannustus, tuki ja inspiraatio on auttanut mua juoksuharjoittelussa sekä maratonin juoksemisessa.

 2. Siis han mahtava juttu, voit olla tosi ylpeä itsestäsi, roppakaupalla onnea!

  (ps. kokeilen tällä kertaa kommentoimista ilman blogini url:ää… katsotaan onnistaako)

  1. Ciao bella Maria, nyt tuli läpi. Kiitos että kommentoit. On kyllä ihan mielettömän siistiä olla maratoonari, ei pelkkä wannabe-maratoonari.
   Pariisin maraton oli paras valinta, sillä reitti oli ihan superinspiroiva. Nyt mä käännän urheilulliset tavoitteet takaisin puolimaratonien maailmaan ja toivon että kesän aikana onnistuisin alittamaan puolikkaalla sen kahden tunnin etapin.
   Pariisissa oli muuten yllättävän kylmä ja kevät myöhässä, taitaa olla sama tilanne koko Euroopassa.

 3. Paljon onnea täältäkin (hieman viiveellä), hieno ja kunnioitettava suoritus! Ja kiitos muistakin Pariisi-tunnelmista, hotelli-vinkkikin pitää laittaa muistiin 🙂

  1. Mikko, mä oon ihan otettu että sä kommentoit täällä mun blogissa! Mä ihailen sua, sulla on niin tyylikäs ote ja osaat kirjoittaa todella hyvin. Sun blogia ja postauksia on inspiroivaa lukea, thanks!

   Toi Pariisin hotelli on oikeesti hyvä ja hotellinjohtaja saattaa antaa suomalaisille ihan hyvän hinnan. Mä tykkään itse pienistä, ketjuuntumattomista hotelleista joissa sisustus on kaunista ja aamiainen hyvää. Kepplerissä nää oli kohdillaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s