Pariisi on ihanampi mitä muistin! Tän kaupungin kauneus, historia ja fiilis tekee muhun mielettömän vaikutuksen. Ollaan hihkuttu Lindan ja Johannan kanssa ja fiilistelty. Maltilla kuitenkin 👍.

20130406-193336.jpg
Lounastettiin Avenue Montaignen varrella L’Avenuessa jossa panostettiin hiilareihin. Mun ehdoton suosikki aina kun sitä vaan saa on kala nimeltä sole (olisko meriantura?). Mielettömän hyvää.

20130406-193555.jpg
Jokainen itseäänkunnioitava (huomaa ironia..) bloggaaja kuvauttaa itsensä Laduréen edessä, niin myös minä.
Josephilta mä löysin nyt ne nahkaleggingsit jotka aion hankkia. Johannan kanssa testattiin molemmat niitä. Jos maraton onnistuu ja pääsen juosten maaliin, saatan palkita itseni maanantaiaamuna Josephilla!

Tästä on supertyttömeininki kaukana, maataan taas Lindan kanssa huoneessa kompressiovaatteissa ja juodaan vettä ja syödään irtokarkkeja ja suklaata…. Huoltojoukkoihin kuuluva Johanna puolestaan irrottelee kaupungilla.

20130406-221523.jpg

2 thoughts on “I’m in love

    1. No ciao bella. Meni uskomattoman hyvin, vaikka mua jännitti ihan kauheasti että selviänkö mä maaliin. Vaikka jossain 28. kilometrin kohdalla selkään sattui ja vatsakin oli vähän sekaisin, niin en antanut sen haitata vaan sisulla juoksin maaliin. Aivan mieletön fiilis.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s