Matka kohti Pariisia alkoi! Nyt istun jo koneessa ja kaikki niin valmista kuin vaan voi olla. Tiedän että sunnuntaina edessä on uusi kokemus, mutta uskon että selviän maratonista kunnialla. Tavoitteena on juosta maaliin! Olen harjoitellut ja nyt on näytön paikka. Wish me luck!

20130405-120024.jpg

14 thoughts on “Kaikki valmista!

 1. Iloista mieltä😊 ja kepeää 🏃askellusta, hienosti sinä sen suoritat💐!!! Onnea kisaan! Minulla (vaan) puolikas edessä 14.4 Nykissä🇺🇸, mutta kiva lähteä reissuun ja juoksemaan 😀Laita sitten kuulumisia, kun voittajana oot 🏁maaliin 🏆päässyt!

  1. Voi Siru! Mä ihan liikutuin sun kauniista ja kannustavista sanoista 😊!

   Tsemppiä sulle New Yorkiin puolikkaalle, se on varmasti ihan mieletön kokemus!

   Pariisi on ihana kaupunki ja oon iloinen että pääsen täällä juoksemaan maratonin 🇫🇷👏👟!

 2. eikun voimia ja menestystä koitokseesi ! hyvin harjoiteltu on puoliksi juostu. jään odotamaan pariisin kuulumisia maalilinjan takaa …

 3. Onnea kisaan, Tanja!! Olet tehnyt hirveästi töitä tämän eteen ja nyt se palkitaan, olen siitä ihan varma. Nyt vain viime hetken lepoa ja karkkitankkausta ja se on siinä :).

  1. Täällä me pötkötellään supertyttö-Lindan kanssa hotellilla ja syödään karkkia. Tuskin enää lähdetään edes illalliselle, syödään jotain tässä hotellilla. Pariisi on niin mieletön kaupunki, täällä olis mahtavaa olla pidempään!

  1. Tietenkin tällainen suomalainen huippu-urheilija on laittanut kynnet asiankuuluvaan isänmaalliseen teemaan kun kansainväliset tv-kanavat kilvan taistelee mun lausunnoista kisan jälkeen. Oon miettinyt monta eri vastausta kun Eurosport kysyy “miltä nyt tuntuu”. Hahahaa! 😀😀😉😜

   Täällä on ihanaa ja ollaan kyllä nautittu Pariisista. Tänne pitää tulla pian uudestaan!

 4. If you can dream it, you can do it. Tsemppiä huomiseen koitokseen! Yritin tiirata tuosta kuvasta, että millaiset housut sulla on jalassa? Näyttävät tosi kivoilta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s