20130403-211340.jpg
Paita: MICHAEL Michael Kors Farkut: Paige Denim Hoxton Ultra Skinny Ballerinat: Lanvin

Nyt kun päivät menee workshopatessa ( tänään olin taas Vierumäellä) ja illat sohvalla hiilareita tankaten, niin kerkeää visioimaan asukokonaisuuksia. Stockmannilla oli viikonloppuna
superhyvä kampanja, -20% alennuksen innoittamana ostin MICHAEL Michael Korsin paidan kultakäädyin. Mä en oikein tiedä onko noi ketjut mahtavat, mutta yllättävän kivalta paita näytti päällä.

Jos oikein haluaisi vetää homman överiksi, niin siihen vois yhdistää kivat kultaballerinat 😉.

3 thoughts on “Ei kaikki kultaa mikä kiiltää

 1. Olen lukenut blogiasi jonkin verran ja haluaisin kysyä, että kiinnostaako sinua muu kuin shoppailu ja liikunta? Liikkuminen tietenkin on hyvästä, mutta muuten tunnut aika pinnalliselta ihmiseltä, jota kiinnostaa vain kuluttaminen. Ainakin luot sellaisen kuvan itsestäsi. Kiinnostaisi kuulla, mitä mieltä olet esimerkiksi kierrättämisestä ja mitkä ovat sinulle tärkeitä arvoja?

  1. Moi Hiilijalanjälki, kiitos että nostit tärkeän asian esille. Olen päätynyt bloggaamaan omalla nimelläni ja naamallani ja rajanveto siihen, mitä olen elämästäni, ajatuksistani, mielipiteistäni sekä unelmistani täällä valmis näyttämään, ei aina ole yksiselitteistä eikä helppoa. Tuntemattomana, nimimerkin takaa puhuminen vaatii vähemmän selkärankaa kuin omalla nimellä asioista puhuminen.

   Ymmärrän pointtisi, täällä blogissa syystä tai toisesta intohimoni treenaamiseen on korostunut. Toisaalta, se on iso muutos elämässäni aiempaan ja jakamalla sitä, olen kokenut että se inspiroi muita mutta myöskin siitä ja unelmistani puhumisen kautta olen saanut tulea, inspiraatiota ja neuvoja muilta. Shhoppailu, pidän kauniista vaatteista ja niistä on aika helppo kirjoittaa ja statistiikan perusteella ne myös kiinnostavat blogini lukijoita. En pidä tätä blogia omana päiväkirjanani vaan toivoisin että myös ne ihanat ihmiset jotka vaivautuvat blogiani lukemaan saisivat kuvistani, kirjoituksistani sekä muusta jotain irti. Ei muuten ole aina helppoa!

   Monet asiat elämästäni haluan pitää yksityisinä, siksi uskon että blogissani tulen jatkamaan myös kevyemmällä, hömppämäisellä ja pinnallisella teemalla. En usko että ihmiset lukevat blogeja sivistyäkseen vaan enemmän viihtyäkseen. Enkä usko että minulla olisi kauheasti annettavaa esimerkiksi bloggajana eurokriisistä taikka ilmastopolitiikan muutoksissa Yhdysvalloissa. Tärkeitä asioita, jotka vaikuttavat sinun, minun ja jälkipolvien elämään vielä pitkään.

   Kierrättäminen kuuluu mielestäni vuoteen 2013: kaiken minkä voi kierrättää, pitää kierrättää. Olisin silti kiinnostunut kuulemaan sinulta, miten meistä jokainen voi omassa arjessaan vähentää maapallon kuormittamista sekä vähentää hiilijalanjälkeä? Haasta mua ja anna palaa. Mä oon mukana!

   1. Hei ja kiitos vastauksestasi! Ja onnittelut myös hienosta juoksusaavutuksesta, toki olisin toivonut ettei sinun olisi tarvinnut lentää Pariisiin maratoonaamaan:) Toki ymmärrän pointtisi blogien viihteellisyydestä ja pinnallisuudesta, mutta haastan sinut silti kertomaan blogissasi missä mielenkiintoisissa paikoissa matkustelet kotimaassa ja löytyisikö esimerkiksi Helsingistä hyviä second hand- ja vintage liikkeitä? Itse olen havahtunut miettimään hiilijalanjälkeä ja kuluttamista erityisesti oman lapsen saamisen myötä, koska tulevaisuus huolettaa varmasti kaikkia vanhempia. Minusta ympäristöasioista puhumisen ei todellakaan tarvitse olla tylsää ja uskon, että sinä jos kuka saisit muitakin innostumaan asiasta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s