Ja nyt sinne ne varmaan toivoo asiakkaita shoppailemaan!

Eli iltapuhteena oon saanut kirjoitettua iltaduunina Stockan blogiin pari postausta: toinen yllätys yllätys juoksemisesta ja treenivaatteista ja toinen missä kävin supermegakivan ja kauniin Anne Kukkohovin kanssa lounaalla ja shoppailemassa.

20130325-175741.jpg

Ja tietenkin supertytöt ja megamaratoonarit Linda ja Johanna edustavat mun rinnalla supertyttöjä myös Stockmannilla. Ja hitto kun mulla on tossa se ankeempi juoksutakki päällä eikä mun uusi säväyttävä sellainen.

Stockmannin Kellon alla -blogi löytyy:
https://stockmann.com/info/fi/Styleguide

ja nyt se on siellä ihan hyvin esillä kun on pari postausta plakkarissa. Täytyy postailla sinne ahkerammin ettei joudu pölyttymään johonkin arkistoon.

Ja siinä mä toivoisin teiltä apua! Mitkä aiheet olisivat sellaisia mitkä saisivat teidät lukemaan Kellon alla-blogia? Mitkä taas ovat ihan ehdottomia no-no -aiheita? Mitä sinä yleensä hankit Stockmannilta? Varmaan teeman pitäisi sopia siihen Stockmann Style Guide-maailmaan 😉.

Jos tänne kommentoiminen tuntuu vaikealta, tiesitkö että Fashion meets business -blogilla on myös oma Facebook-sivu jossa kommentointi on ehkä aavistuksen helpompaa kuin täällä. Pitäisin kovasti jos tulisit myös blogini tykkääjäksi siellä. Sivu löytyy Fashion Meets Business -haulla.

20130325-180937.jpg

20130325-181010.jpg

2 thoughts on “Iltavuorolainen on saanut taas Stockmannille postauksia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s