20130308-074825.jpg
Nää uudet karkit jaloissa on aika säpsäkkä olo. Ihanaa naistenpäivää kaikki ihanat naiset!

Ja nyt on hyvä laittaa karkit jalkaan kun mä välttelen karkin syömistä. Jotenkin tässä on se balanssi löydettävä…

16 thoughts on “Karkkikengissä

 1. Jotenkin vierastan pinkin ja muiden räväköiden värien käyttöä toimistopukeutumisessa. Pitäisi vissiin joskus kokeilla, tuo kivasti väriä asuun! 🙂

  1. Mä en ikinä, siis oikeasti IKINÄ ennen oo käyttänyt väriä, mutta nyt jotenkin musta on ihanaa laittaa päälle jotain värikästä. Aiemmin mun räväkkä veto oli että mulla oli pinkki vyö. Täytyy vaan olla tarkkana ettei tää mee yli, tänään aloin olla toimistolla jo aikamonen täti sateenkaari…

 2. Näytät tosi kauniilta Tanja tuossa asussa. Ja mie olen samaa mieltä, että jotenkin liika pinkki tuo työpukeutumiseen liikaa Barbie-vibaa, mutta pienissä osissa muuten neutraaleihin väreihin yhdistettynä se luo vain hyvällä tavalla pirteyttä. 🙂

  1. Toi Barbie-look olis papa… Tänään innostuin yhdistämään mun barbie-kenkiin persikkaisen mekon. Kohta tää menee yli ja laitan päähäni vielä jonkun vihreän lierihatun… Ainakaan värikkäänä ei jää seinäruusuksi. Ihanaa viikonloppua sulle Ilona!

 3. Mukavasti piristävät asuasi, tykkään. Itse olen miettinyt vähän matalampia karkkikenkiä, ehkä turkooseja. Tulisi nyt vaan kevät oikeasti että niitä voisi ulkonakin käyttää.

  Olitko sattumoisin kaksi vuotta sitten syksyllä eräässä konsertissa Seilin saarella? Jos olit, niin tapasimme siellä ja juttelimme mm Ranskasta. Jos se et ollut sinä, sinulla on kaksoisolento :).

  1. Ronnie, mä muistan sut! Teit muhun vaikutuksen, sä olit todella säväyttävä ja tyylikäs! Se Seilin konserti oli mahtava, mulla tulee melkein vieläkin kylmät väreet kun mietin kun se Jenni tuli sinne kirkkoon ja alkoi laulaa sitä Seiliä. Satumaa järkkäsi ehkä siisteimmän jutun, missä oon ikinä ollut. Ja siitä kun huomasi että se oli artistillekin kova juttu, se Jenni ei nimittäin ollut aiemmin käynyt Seilissä.

   Vitsit, sua olis joskus kiva tavata. Etsi mut Facebookista tai laita meiliä, jos joskus käydään vaikka lounaalla. Oon muuten Turussa maanantaina, en muista olitko sä sieltä suunnalta?

  1. Kiitos. Mä jotenkin vaan päätin räväyttää noi, kun olin jutellut mun ystävän Sannen kanssa värikkäistä kengistä ja samalla hetkellä Luisa Via Roma lähetti mulle viestin näistä. Niillä on varmaan joku iPhoneen kytketty salakuuntelujärjestelmä. Aina kun joku sanoo kirkkaat Louboutinit, niin niiltä lähtee tarjous niisrä 🙂 Great marketing!

 4. Oi mitka kengat, to die for! Sopii loistavasti vaatteisiisi. Blogisi seuraaminen tulee muuten minulle kalliiksi; nahtyani Célinen mini-luggagen sinulla, olen metsastanyt sita vaikka mista. Ja sitten se loytyi Nina’sista; ostin sen sokkona puhelimitse ja noin kuukausi sitten kavin Suomen-reissulla hakemassa. Vari oli juuri se ihana harmaan beige, loving it!

  1. Moi hp, kiva kun seuraat blogiani, ja tietenkin voit lähettää Visa-laskusi kuitit mulle 🙂 Hahahaa. Se Celine on ihana! Mä oon ollut siihen todella tyytyväinen. Laukku on kaunis, laadukas ja käytännöllinen. Ilman sitä olis hankala olla. Ja samaa mieltä, väri on täydellinen. Missä päin maailmaa sä asuitkaan?

   Keväistä viikonloppua, todennäköisesti sulla se on keväisempi mitä täällä lumisessa Helsingissä…

 5. Ihan super! Mulla on kaikki karkit toistaiseksi balleriinoissa, mutta pakko kyllä löytää korkkaritkin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s