20130226-211140.jpg

20130226-211116.jpg

20130226-211135.jpg

20130226-211432.jpg

20130226-211439.jpg
Tänään riensin suoraan meidän johtoryhmän kokouksesta supertyttöjen Sannen ja Andrean kanssa treenaamaan. Päivän treeni tuntui aika rankalta, ilmeisesti kroppa ei oo vielä täysin palautunut hiihdosta.

Mä haluan onnistua leuanvedoissa. Nyt oon saanut parhaimmillaan kaksi. Tänään meni hikisesti yksi. Ei auta kun treenata käsiä. Ja sitä me tehtiin Thomaksen johdolla tänään.

Perjantaina on mun vuosi sitten alkaneen uuden elämän totuuden hetki. Vuosi sitten kävin töissä kehonkoostumusmittauksessa jonka tulokset olivat karmaisevat. Silloin päätin että homma muuttuu. Ja kyllä, moni asia on muuttunut mutta vieläkin haluan saavuttaa uusia etappeja matkalla kohti terveellisempää elämää. Perjantaina meen uudelleen, nyt siis kolmatta kertaa mittaukseen. Jännittävää nähdä missä mennään. On muuten ihan huippua että meillä työpaikalla on mahdollisuus tällaisiin juttuihin, intrasta vaan varasin ajan ja siellä Diacorin asiantuntijat katsoo paljonko rasvaa ja lihasta tästä rouva Pihan kropasta löytyy. Mä veikkaan ettei syyskuusta tulokset oo parantunut juurikaan…

9 thoughts on “Perjantaina totuus paljastuu

 1. Älä nyt niin veikkaa, varmasti on kehitystä tapahtunut! Sinähän treenaat tosi paljon. Tsemppiä vaan ja kerro sit tuloksia 🙂

  1. Niin, mutta mä luulen että pelkkä treenaaminen ei riitä. Ruokavalio vaikuttaa ihan kauheasti painoon ja rasvaprosenttiin mitä tuossa kehonkoostumusmittauksessa mitataan. Siinä mä oon nyt lipsunut talvella. Liikaa karkkia, leipää ja muita herkkuja. Painoa mulla on pari kiloa enemmän mitä syksyllä. Perjantainahan se selviää…

   1. Mm. Kamppailem ihan saman asian kanssa. Eli teeenaan paljon mutta paino ei tipu. Vika armahti ruokavaliossa vaikka kuinka luulen syöväni oikein…

 2. Jos mittaus tehdään kehonkoostumusmittarilla olisin muutenkin sen kanssa kriittinen. se on todella paljon siitä millainen määrä on nesteitä kropassa ja millaisia nesteitä. Turun päässähän teetetiin tollalinen mittaus myös ja se tehtiin 7 pisteen pihtimittauksella. Itse olen teettänyt vierumäellä myös vastaavan pihdeillä.

  Tossa laitteessa missä pidetään kahvoja käsissä ja seistään paljain jaloin antureiden päällä on hirvittävä tolerenssi. Rasvat näytti yli 10 liikaa mitä pihdit. Ja paras mittari kuntoilussa on kuitenkin se miltä susta itsestä tuntuu ! Jos on hyvä fiilis niin silloin se on.

  1. Oon niin samaa mieltä: fiilis on se paras juttu. Jaksaminen, endorfinit ja se että huomaa kehittyvänsä. Silti mä haluan rasvaa pois ja lihasta tilalle. Nyt vielä kuukausi maratoniin, siihen mennessä pakko tiputtaa pari kiloa, niin se 42 kilsan juokseminen ois ees sen kaks kiloa keyempää.

   Mä luotan myös peiliin, ei noi laitteet kaikkea kerro, vaikka siitä näkee trendin. Mulla nyt kolme mittausta 12 kk ja tulokset, peili ja treenin+ruokavalion määrä kulkee ihan käsikädessä tulosten kanssa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s