Yllätyin kun sain jokunen aika sitten viestintätoimisto Milttonilta kutsun osallistua Moët & Chandonin ja ravintola Chez Dominiquen elegantin erikoismenun lanseeraukseen.

20130219-205501.jpg
Chez Dominiquessa ammattitaitoinen ja mielettömän mukava Evi Milttonilta otti vieraat vastaan. Ja tietenkin heti sain käteeni lasin vuoden 2002 (kuulemma paras vuosikerta samppanjaa sitten vuoden 1939! Kiitos Matias mun sivistämisestä!) vuosikertasamppanjaa.

Moët & Chandonin keittiömestari Pascal Tingaud on yhdessä Hans Välimäen kanssa pistänyt parastaan ja jos vain lompakko kestää, kannataa mennä testaamaan tätä viiden eri vuosikertasamppanjan innoittamaa 15 ruokalajin menua.

20130219-210202.jpg

20130219-210211.jpg

Tilaisuudessa en tuntenut juuri ketään entuudestaan, mutta reippaasti päätin esittäytyä hehkeille leideille jotka siemailivat elegantteina kuohuvaa. Ja mamma mia, paikalla oli Suomen muotiblogien huiput: Costumesta, Iltalehdestä sekä vielä nainen Pupulandian takaa. Noita blogeja lukee miljoonat suomalaiset joten olin todella otettu että olin päässyt kutsuttuna näiden kovien tyyppien seuraan. Ja mun vanha tuttava Matias oli isännöimässä myös tilaisuudessa Moëtin puolelta, oli kiva vaihtaa kuulumisia piiiitkän tauon jälkeen.

20130219-211013.jpg

Ja vau mikä ansioitunut keittiömestari ranskalainen Pascal olikaan. Pääsin vaihtamaan hänen kanssa muutaman sanan ja hän kertoi pyörittäneensä maailman huippuravintoloita ja kokanneensa niin kuninkaallisille kuin Ranskan presidenteille. Ja Pascal antoi käyntikorttinsa ja pyysi olemaan yhteydessä jos ikinä olen Pariisissa, niin hän järjestää jotain. No, mä tartuin tilaisuuteen ja sanoin että I’ll be there for the marathon kun kuvassa mukana poseeraava Klara vastasi että I’ll be there for fashion week 😉… Saa nähdä kohtaako Pascal supertytöt vaikka pre-marathon hiilaritankkauksen merkeissä.

20130219-211755.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s