20130203-151520.jpg

20130203-151525.jpg
Sunnuntaiaamu starttasi vuoden toisella tosi pitkällä lenkillä. Andrean kanssa lähdettiin liikkeelle ja seuraan liittyi Linda ja Johanna. Juostiin rauhassa geelit taskuissa, vesipullovyö kiinnitettynä ensin Hietalahden rantoja pitkin Lehtisaareen, sieltä Keilaniemen ja Lauttasaaren kautta Hernesaareen ja kotiin. Mun RunKeeper hyytyi (ei, me ei olla vielä aloitettu triathlon-treenejä eikä siis uitu Seurasaarenselän poikki…

Tää on Forrest Gump-meininkiä, viikko viikolta porukka vaan kasvaa. Ens sunnuntaina uudestaan. Ihan huippua!

Hyvin meni, vaikka kyllä tällaisen about 25km juoksun jälkeen olo on aika väsynyt. Musta ei ollut enää Peuramaalle lähtijäksi minne mies ja kuusvuotias suuntasi. Mä makaan sohvalla ja kerään voimia.

Muuten, Stockan Kellon alla-blogiin tulee hyvin pian postaus värikkäistä juoksuvaatteista. Linda ja Johanna näytti niin hehkeiltä juostessaan kun vaatteet oli jotain muuta kuin mustaa mihin minä ja Andrea oltiin sonnustauduttu. Mä aion houkutella Andrean värikkäille juoksuvaateostoksille ensi viikolla! Ja Linda on pistänyt jo parastaan, sillä on maailman makeimmat Stella McCartneyn kukalliset juoksushortsit. Mä en ehkä pysty elämään ilman näitä:

20130203-152150.jpg Näitä taitaa olla Stockalla. Saattaa olla että kaikki supertytöt juoksee kohta näissä.

4 thoughts on “Supertytöt käynnistivät Forrest Gump Movementin Suomessa

  1. Jään odottamaan värikästä juoksuvaatepostausta. Aina on vaan tarjolla mustaa, tai nytnjotain neonvärejä,….hyviä ideoita kaivataan !

    1. Pikapostaus tuli niistä Stellan värikkäistä kukkashortseista ja topista. Kunhan mulla olis aikaa pyöriä kaupoissa ja surffata netissä oikein antaumuksella, niin paneudun aiheeseen. Noi oli sellainen hätäratkaisu… Miten sulla juoksu muuten kulkee?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s