Eilen avasin innokkaana Matches-lähetyksen ja sieltä tilaamani DvF:n villamekon. Tietenkin uuteen mekkoon piti sonnustautua tänään. Kello kymmeneen mennessä koko mekko oli aivan nyppyläinen sivuilta ja peffasta! Miten voi olla noin surkea laatu?!? Nyt vaan valitusta Matchesille ja saa nähdä miten ne homman hoitaa.

Kivannäköinen mekko, mutta se osoittautui olevansa susi jo syntyessään.

20130116-172222.jpg

10 thoughts on “Mikä pettymys!

 1. Hei, no hätä, mekossahan on kašmiria joukossa ja materiaalin normaaliin käyttäytymiseen kuuluu nyppyyntyminen eli pilling. Ja juuri niistä kohdista jotka hankautuvat – eli käsilläsi olet hinkannnut kylkiäsi ja takapuoltasi ilmeisesti työtuoliin ;DD. Hanki esim Stockalta kašmir/neulekampa – sekä edullinen että kallis kašmir nyppyyntyy.

  1. Tän nypyt on ihan omaa tasoaan. Ei mulla oo hyvä- eikä huonolaatuiset cashmirvaatteet tähän malliin nyppyyntyneet. Aion lähettää sen takaisin 😦 Mun ale-shoppailut meni kaikilta osin ihan mönkään…

   Miten sulla sun?

   1. On se varman paras, jos noin kehno on! Kiitos, hyvin meni aleshoppailut. Yksi iltapuku lähti takaisin, nettikauppa oli kirjannut tietoihin väärän värin, joka ei mulle sopinut.

 2. Toimistotuoliin kannattaa laittaa joku pehmeä huivi suojaksi. Kashmir todella nyppääntyy käytössä. Oma kotivillatakkini on Arelalizzan mallistosta ja melkein päivittäin käytössä, kashmir-kammalla siitä saa taas kaupunkikelpoisen yksilön.

  1. Toi suoja vois olla hyvä, mutta kun meen neukkarista toiseen, jengi saattais vähän kummeksua jos tuun omien filttien kanssa paikalle 🙂

   Omalla paikalla aion sellaisen ottaa kyllä käyttöön, kiitos vinkistä. Silti oon pettynyt kyseisen mekon laatuun. Mur mur.

 3. Moikka, mulla oli ihan samanlainen kokemus DvF:n 100% kashmir villatakista, jonka lähetin takaisin. Tietyt kashmir tuotteet nyppääntyy, mutta oma villatakkini ainakin oli niin ohutta, etten olisi voinut sitä koko ajan kammata. Eikä se minusta ole tarkoituskaan!

 4. Hei, kiva blogi sulla, tykkaan lukea! Mulla on sama DVF-mekko mustana (ostin marraskuussa) ja se on jonkin verran nyppyyntynyt mutta ei viela paha. Sanoisin, etta jos nypyt ilmestyy kehiin jo heti ensimmaisen kayttokerran aikana, niin jotain vikaa tuotteessa on. Ajattelin ostaa saman mekon viela sinisena, mutta taman luettuani jatan ehka valiin…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s