20130101-131340.jpg
Hyvää uutta vuotta kaikki te mulle tärkeät ja ihanat lukijat!

Vuosi 2012 oli monella tapaa upea vuosi. Mietimme eilen ystävien kanssa mitä jäi mieleen. Tässä top 3.

1. ihania matkoja rakkaiden ihmisten kanssa Italiaan, Dubaihin ja pari kertaa Tukholmaan. Mitenköhän sitä oppisi nauttimaan yhtä paljon arkena mitä sitä matkoilla saa irti?

2. Vuonna 2012 olin paremmassa kunnossa mitä ikinä. Neljä puolimaratonia ja yksi kymmenen kilsan kisa, vaikkei ennätykset paukkuneet, olen todella onnellinen että olen muuttanut elämäntapojani siten että pidän omasta fyysisestä kunnostani huolta. Tästä kiitos super-T!

3. Töissä pääsin tekemään loistavia ja monipuolisia juttuja myynnin, markkinoinnin, tuotteistuksen, hinnoittelun ja konseptoinnin merkeissä. Maailmanluokan kollegoiden ja yhteistyökumppanien kanssa. Ja ehkä cv:ssä näyttää hienolta kun voin sinne kirjoittaa olevani mukana b2b johtoryhmässämme, mutta enemmän kuin se, niin mua motivoi oikeasti ne hienot tulokset mitä mun tiimin kanssa saatiin aikaan: myynnin ja liikevaihdon kasvu ja muiden hienojen tulosten aikaansaanti. Jee jee.

Mulla on myös muutamia ajatuksia asioista joissa haluan onnistua 2013. Palataan niihin kunhan tässä vuosi vähän vanhenee.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s